Artiskokcreme

Artiskokcreme – perfekt til tapas eller som dressing

Artiskokcreme – perfekt til tapas eller som dressing i en sandwich.

Til nytår stod jeg for forretten og jeg havde besluttet at servere tapas. Det blev til både en børnevenlig udgave, men også en til de voksne. Så havde vi allesammen noget vi kunne gå og nippe af, mens vi ventede på selve hovedrettet. Den børnevenlige udgave sørgede samtidig for at børnene fik lidt solidt i maven, inden aftenen blev alt for spændende og trætheden tog over.

Børnenes tapas tallerken var et kæmpe hit og børnene nød, at de fik samme slags mad som de voksne. Selve tallerkenens indhold har jeg præsenteret for sig selv i det her indlæg: Børnetapas

Artiskokcreme

Til de voksne havde jeg lavet lidt forskellig tilbehør til at smøre på brød eller dryppe grøntsagerne. Det blev blandet andet til den her lækre artiskokcreme. Jeg er glad for det syrlige artiskokken giver, så den blev også serveret på selve tallerkenen.

Det er nemt at lave din egen artiskokcreme og det kræver hverken meget tid eller mange forskellige ingredienser. Opskriften finder du herunder i fin printvenlig version, så du nemt kan tage opskriften med i køkkenet.

Vil du have opskrifter til dine tapasretter, så deler jeg her pestoer, snacks og andet lækkert under #tapas

Rigtig god fornøjelse – mange bloggerhilsner Bianca

 

 

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Artiskokcreme

Artiskokcreme – perfekt til tapas eller som dressing i en sandwich.

Ingredienser

  • 240 g artiskok fra glas, drænet vægt
  • Saft fra ½ lime - ca. 1 spsk
  • 1 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 2 spsk cremefraiche (kan evt. udelades)
  • Lidt friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Kom det hele op i en skål og giv det en tur med stavblenderen.

  2. Vil du gerne have en lidt fyldigere creme, så kan du undlade lidt af creme fraichen.

Tapas Tapasbord Lav din egen tapas

Opskrift: Lækker tapas

Børnetapas tapas for børn

Opskrift: Børnetapas

Opskrifter på pestoer og tapanader

Saltede mandler

Opskrift: Saltede mandler

 

Oliventapanade

Opskrift: Oliventapanade

Peberfrugt pesto

Opskrift: Peberfrugt pesto

Grøn pesto

Opskrift: Grøn pesto