Saltede mandler

Saltede mandler – en lille snack

Saltede mandler – en nem lille snack. Både som tilbehør til en lækker tapas eller som bare som de er. De tager ingen tid at lave.

I foråret lavede jeg lidt sundere snacks, men kan se jeg ikke har delt opskriften på de her skønne saltede mandler.

Ud over saltede mandler lavede jeg tomatkiks og skønne pesto ristede edamamebønner. De smagte super skønt og kan anbefales, som en erstatning for fredagsslikket eller måske som tilbehør til en lækker tapas.

Opskrifterne kan du finde her:

Tomatkiks

Pesto ristede edamamebønner

De saltede mandler er super nemme at lave og en god måde lige at give maden et ekstra pift, eller sørge for lidt snacks.

Saltede mandler


Ingredienser

  • 200 g mandler
  • 2 spsk salt
  • 2 dl kogende vand

Sådan gør du

  1. Kog vandet og kom det i en skål sammen med saltet. Rør rundt med en ske til saltet er opløst.

  2. Kom mandlerne i og sørg for de er dækket med vand og lad dem trække i 30 minutter.

  3. Fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i ca 6 minutter ved 200 grader.