Oliventapanade

Oliventapanade – perfekt til tapas eller som dressing

Oliventapanade – Lav en hurtig og velsmagende oliventapanade til tapasbordet eller som dressing i en god sandwich.

Til nytår serverede jeg tapas til forret. Det blev både en børnevenlig og en voksen udgave. På den måde fik vi allesammen lidt lækkert at spise samtidig med at alle fik noget de kunne lide. Det betød også at børnene fik lidt solidt i maven, inden aftenen blev alt for spændende og trætheden tog over.

Oliventapanade

Børnenes tapas tallerken var et kæmpe hit og børnene nød, at de fik samme slags mad som de voksne. Selve tallerkenens indhold har jeg præsenteret for sig selv i det her indlæg: Børnetapas

Som tilbehør til de voksnes tallerken havde jeg lavet en lækker artiskokcreme, som du finder opskriften på lige her: Artiskokcreme

Derudover kom der også lidt oliventapanade på bordet. Syrligheden fra tapanaden passer rigtig godt til de lidt mere krydrede pølser, som ofte også kommer på tapas tallerkenen, i hvert fald hjemme hos os.

Måske skal lige nævne at jeg fik en ny stavblender i julegave, så den er brugt flittigt til de lækre pestoer, artiskokcreme og denne tapanade.

Opskriften skal I selvfølgelig ikke snydes for, så den finder du herunder i en printvenlig version, så du nemt kan tage opskriften med i køkkenet.

Vil du have opskrifter til dine tapasretter, så deler jeg her pestoer, snacks og andet lækkert under #tapas

Rigtig god fornøjelse – mange bloggerhilsner Bianca

 

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Oliventapanade

Lav en hurtig og velsmagende oliventapanade til tapasbordet eller som dressing i en god sandwich.

Ingredienser

  • Ca. 230 g oliven fra glas, drænet vægt
  • ½ dl ekstra jomfru olivenolie
  • 1 spsk kapers
  • ½ spsk limesaft
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk tørret basilikum

Sådan gør du

  1. Det hele kommes i en skål og blendes med en stavblender.

Tapas Tapasbord Lav din egen tapas

Opskrift: Lækker tapas

Børnetapas tapas for børn

Opskrift: Børnetapas

Opskrifter på pestoer og tapanader

Saltede mandler

Opskrift: Saltede mandler

Artiskokcreme

Opskrift: Artiskokcreme

Peberfrugt pesto

Opskrift: Peberfrugt pesto

Grøn pesto

Opskrift: Grøn pesto