Syltede rødløg med tranebær

Syltede rødløg med tranebær – en klassiker til sommerens burgere eller hotdogs.

Når du nu har lavet en portion syltede agurker, er det oplagt også lige at lave en portion syltede rødløg. Det er ligesom de syltede agurker perfekt som tilbehør til dine nybagte burgerboller eller hotdogsbrød, eller som lidt ekstra tilbehør til grillretterne.

I min portion syltede rødløg har jeg tilføjet lidt tørrede tranebær. Jeg kan rigtig godt lide den sødme tranebær giver til retterne og de giver et dejligt pift til rødløgene.

Har du rødløg i haven eller nogen liggende som skal bruges, er det oplagt at lave et lille forråd til vinteren.

Opskrifter på syltede agurker, burgerboller og pølsebrød finder du nederst i indlægget her.

Syltede rødløg med tranebær

Passer til et glas på 6 dl

2 rødløg / 3 små rødløg
1 dl æblecidereddike
1 dl hvid eddike
1 dl vand
1 tsk frikkværnet peber
½ dl honning
2 spsk tørrede tranebær

Atamon til at skylle glasset.

Rens løgene og skær dem i passende størrelse.

Kom æblecidereddike, hvid eddike, vand og honning i en gryde og kog det op.

Tilsæt løgene og lad det småsimre i 2-3 minutter.

Skyl glasset i atamon.

Tag løgene op og kom dem i glasset. Hæld herefter lagen over og tilsæt tranebær.

Opskrift: Pølsebrød

Skriv et svar