Syltede agurker

Syltede agurker – en klassiker til sommerens burgere eller hotdogs.

Når nu du har fået bagt lidt lækre burgerboller eller hotdogsbrød, eller egentlig bare gerne vil have lidt ekstra tilbehør til grillretterne, så er syltede agurker en klassiker.

Du kan nemt og hurtigt lave dine egne syltede agurker, så du får lige den mængde du gerne vil have og samtidig ved præcis hvad der er i. Har du mange agurker i drivhuset, er det oplagt at lave et lille forråd til vinteren.

Opskrifter på burgerboller og pølsebrød finder du nederst i indlægget her.

Syltede agurker

Passer til et glas på 6 dl

1 agurk
2 dl hvid eddike
1 dl vand
5 spsk sukker
1 tsk salt
1,5 tsk friskkværnet peber

Atamon til at skylle glasset.

Kom eddike, vand, sukker, salt og peber i en gryde og kog det op til sukkeret er opløst.

Imens skæres agurken i fine skiver.

Kom agurkerne i atamon skyllede glas og hæld væsken over.

Opskrift: Pølsebrød

Skriv et svar