Morgenmad og Brunch Opskrifter Stop spild af mad

Rugbrødsmüsli uden sukker

Rugbrødsmüsli uden sukker er den perfekte løsning, når du skal have brugt de kedelige endeskiver.

Efter jeg har forsøgt mig med mit eget hjemmebagte rugbrød, måtte jeg indse at de der endeskiver altså ender som hengemte og kedelige skiver, som ikke bliver spist. Da jeg altid gerne vil finde måder at sikre mig, at alt vores mad bliver spist, måtte de derfor kunne bruges fornuftigt. Det kom der en lækker rugbrødsmüsli uden sukker ud af.

Rugbrødsmüsli uden sukker

200 g rugbrød
2 dadler
3 dl havregryn
1 dl hakkede mandler
2 spsk usødet kakao
1,5 dl kogende vand
2 spsk honning

Kom rugbrød og dadler i en blender og blend det til en smuldret masse.

Kom massen i en bradepande og tilsæt havregryn, hakkede mandler og kakao.

Kog vandet og opløs honningen i vandet.

Kom honning vandet over resten i bradepanden og bland det godt sammen.

Varm ovnen til 180 grader varmluft og rist blandingen i 10 minutter. Vend blandingen og sæt den ind i yderligere 5 min. Det gøres to gange mere. Så blandingen får ialt 25 minutter.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply