Kage/Dessert Opskrifter

Rabarbermuffins med marcipan – brug pulpen fra din saft

Rabarbermuffins med marcipan

Rabarbermuffins med marcipan- brug pulpen fra din saft i kager

Der skal ikke gå noget til spilde, så når du har lavet din rabarbersaft skal pulpen selvfølgelig bruges i de her lækre muffins.

Rabarbermuffins med marcipan. Da jeg er blevet ret så glad for at lave rabarbersaft og svigermor kiggede forbi med flere rabarber, er det med at finde på nogen gode ting der kan laves af disse lækkerier.

Mit mål er at få brugt de rabarberrester man ender med at have når saften er siet fra, og hvad er mere nærliggende end at forsøge sig med lidt muffins.

Derfor forsøgte jeg mig frem og endte ud med dette resultat:

De smager skønt og som topping kunne jeg forestille mig en god creme cheese frosting ville være egnet. Det er derfor ikke sidste gang disse er bagt og er helt sikker på der skal bages en ordentlig portion til fryseren til kommende gæster når den lille er født.

 

Rabarbermuffins med marcipan

 

Opskrift – rabarbermuffins med marcipan

50 g smør
110 g sukker
1 æg
1½ dl mælk
175 g mel
2 tsk bagepulver
150 g rabarberrest
50 g revet marcipan

Smør og sukker smeltes i en gryde ved svag varme.

Æg og mælk tilsættes når massen er kølet af.

Mel og bagepulver sigtes i massen og rabarberrest og marcipan røres sammen med resten.

Bages ved 175 grader i ca. 20 minutter.

 

 

Er du på udkig efter flere kageopskrifter, så kan du se dem lige her: Kage/Dessert

Rigtig god fornøjelse.

Mange bagehilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

 

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Bianca
    4. april 2016 at 14:54

    Ja tror ikke butikkerne kan få så mange hjem for tiden. Manden min er frugt og grønt mand og de har heller ikke særlig mange.
    Glæder mig over at kunne få fra svigermor og håber ellers min egen lille rod bliver til noget til næste år 🙂

    God weekend til dig også! Knus

  • Reply
    Bianca
    4. april 2016 at 14:54

    Det er nemlig skønne skønne muffins! Så dem skal der helt sikkert bages flere af 🙂

  • Reply
    heidi
    4. april 2016 at 14:54

    Super god ide at bruge resterne – det er god Stop spild af mad stil 🙂
    Og jeg tror du har ret i at en flødeostefrosting vil være rigtig god til. Jeg får helt lyst til at lave saft, så jeg kan lave sådan nogle muffins!

  • Reply
    Newyorkerbyheart
    4. april 2016 at 14:54

    Uhmm, de ser lækre ud! Jeg var på jagt efter rabarber i dag i butikkerne, desværre uden held 🙁

    God weekend!

    Kh
    Birthe

  • Reply
    Prinsesse Suh
    4. april 2016 at 14:54

    Det var da en god idé at bruge rabarberresterne til noget fornuftigt. Rabarbermuffins er bare super gode!

Leave a Reply