Vafler opskrift

Vafler opskrift – International vaffel dag

Vafler opskrift – International vaffel dag

De her lækre dessert vafler smager skønt og er nemme at lave.

Vafler opskrift – Tror det er første år jeg hører om den Internationale Vaffel Dag, men det er da bestemt en god grund til at hive vaffeljernet frem og komme i sving. Så mens Lillebror og Far sov til middag smuttede Storesøster og jeg i køkkenet.

 

Vafler opskrift

Det er ikke ret tit jeg får brugt mit vaffeljern, men måske det skal frem lidt oftere. Storesøster kunne fint forholde sig til først at røre dejen og så kigge med i vaffeljernet hvornår vaffelen nu var klar. At hun så også fik lov at prøvesmage den første, var vist kun et ekstra plus for at være med i køkkenet. Jeg elsker min lille køkkenhjælper.

Vafler opskrift

Opskriften blev en simpel og nem en af slagsen, da det gerne skulle være noget børnene gad at spise og noget vi kunne finde ud af i fællesskab.
Har I bagt vafler hjemme hos jer?

Vafler opskrift:

125 g smør
1 spsk. sukker
4 æg, delt i blommer og hvide
4 dl mel
2½ dl mælk
1 knsp. salt
Kom smør, sukker og æggeblommer i en skål og pisk det godt sammen. 
Tilføj mel, mælk og salt og rør det godt sammen. 
Pisk æggehviderne stive i en anden skål og vend dem forsigtigt i dejen. 
Varm vaffeljernet op og kom lidt olie på. 
Bag vaflerne til de er gyldne. Pas på ikke at komme for meget dej i vaffeljernet, så det løber over. 

 

Er du på udkig efter flere kageopskrifter, så kan du se dem lige her: Kage/Dessert

Rigtig god fornøjelse.

Mange bagehilsner Bianca

 

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.