Spinatvafler

Spinatvafler – perfekt tilbehør til aftensmaden

Spinatvafler – perfekt tilbehør til aftensmaden

Når nu der er international vaffeldag, så skal der da også vafler til aftensmaden.

Spinatvafler – Mens Storesøster ventede på at Lillebror skulle vågne fra middagslur fik jeg lavet lidt spinatpandekager til aftensmaden. Det var en lige så pludselig indskydelse, som de andre vafler, men jeg fik en idé, der lige måtte prøves af.

Vaflerne blev serveret med salat, tomater, agurk, avocado og rejer.

Spinatvafler

Opskriftens udgangspunkt var den jeg havde lavet dessert vaflerne efter og så forsøgte jeg mig frem. Jeg tror sagtens der kunne komme lidt mere spinat i og lidt mindre mel, men det må jeg prøve en anden gang.

Opskrift – spinatvafler

120 g smør
150 optøet spinat
4 æg, delt i blommer og hvide
4 dl mel
2 dl mælk
1knsp. salt
 
 
Kom smør, spinat og æggeblommer i en skål og pisk det godt sammen. 
 
Tilføj mel, mælk og salt og rør det godt sammen. 
 
Pisk æggehviderne stive i en anden skål og vend dem forsigtigt i dejen. 
 
Varm vaffeljernet op og kom lidt olie på. 
 
Bag vaflerne til de er gyldne. Pas på ikke at komme for meget dej i vaffeljernet, så det løber over. 

Er du på udkig efter flere pandekage og vaffelopskrifter, så finder du dem her: #Pandekager og Vafler

Rigtig god fornøjelse.

Mange bagehilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

 

One Comment

Skriv et svar