Boganmeldelse Livsstil

Elins død af Sara Blædel – find boganmeldelsen her

Elins død boganmeldelse

Jeg har læst og anmeldt ‘Elins død’ af Sara Blædel

‘Elins død’ er modtaget til anmeldelse.

Elins død boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Elins død’ her 

Fakta om bogen

  • Forfatter: Sara Blædel
  • Titel: Elins død
  • Udgivelsesdato: 2. november 2022
  • Forlag: Politikens forlag

Fra bogens bagside

En ældre mand findes død på den lille ø Aarø ved Haderslev. Umiddelbart ser det ud til, at han er faldet uheldigt og er druknet i vandkanten, men særlige omstændigheder gør det hurtigt klart, at det lokale politi har brug for assistance fra Louise Rick og den nye rejseenhed, P13. 

Camilla Lind er flyttet fra sin mand, Frederik. Mens hun går og pakker ud i sin nye lejlighed, ringer politiet på døren og meddeler, at hendes mor er død. Hun skynder sig sammen med sønnen Markus til morens hus i Skanderborg, og da hun gennemgår morens ting, støder hun på en chokerende hemmelighed. 

Louises efterforskning trækker tråde til Skanderborg, og inden længe er Camilla personligt involveret i at afdække sagen, som måske stikker dybere end først antaget.

Elins død er en historie om, hvor lang man vil gå for at passe på det, man holder af. En historie om at placere skyld og ansvar, og om at svigte og tilgive. 

Elins død boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Elins død’ her 

Elins død boganmeldelse

Elins død er 12. bog i serien om Louise Rick. Jeg har fulgt Sara Blædels rejse med Louise Rick og Camilla Lind siden første bog. Derfor har jeg selvfølgelig glædet mig til, at vende tilbage og se hvad der nu skal ske. 

At Sara Blædel nu har skabt P13 giver så mange muligheder og det er derfor spændende at se, hvor vi nu lander. Samtidig er det interessant, hvordan en handling kan spænde over flere politikredse i vores lille land.

Denne gang har Louise ladet plejesønnen Jonas blive hjemme. Han er blevet voksen og står klar med foden ude af døren på vej mod muligheden for at leve sit eget liv.

Det giver selvfølgelig Louise lidt bekymringer, men samtidig har hun bedre mulighed for at fordybe sig i en sagen langt væk hjemmefra. Det er den voksne Louise Rick vi møder. Hende der hviler i sig, selvom også selvom hun indimellem tager de forkerte beslutninger. Hun er ikke bange for at tage konsekvenserne. Det gør hende samtidig til en leder, der indimellem godt kan virke lidt hård.

Selvom Louise tager sin fortid med i sit handlemønster, er det slet ikke hende det store fokus er på denne gang.

Her får vi nemlig lov til at komme meget mere ind på Camilla Lind og nye sider i hendes liv.

Som altid er der fart over handlingen og alle muligheder bliver afprøvet. Fordelen ved P13 er, at enheden ikke er begrænset indenfor sin egen politikreds og derfor kan tænke bredere. Det får de selvfølgelig brug for.

Vi får også lov til, at komme lidt længere ind på livet af de øvrige ansatte i P13. Det giver et interessant indtryk af samspillet i enheden. Alle har en historik, der spiller ind på måden de agere på. Det bliver tydeliggjort i det persongalleri, som Sara har stillet op.

Elins død boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Elins død’ her 

Bedømmelse

Det jeg godt kan lide ved bøgerne om Louise Rick og Camilla Lind er, at det er så tydeligt at de som personer, er med til at påvirke handlingen. De sidder ikke passivt og ser på eller lader sig føre den ene eller anden vej i opklaringen. De handler ud fra deres personlighed og drive. Det er med til at give et tempo i bogen, som hele tiden er frem, selvom der kommer flere vinkler på.

Er du til danske krimier, så er ‘Elins død’ et godt bud på hvor du skal starte. Du kan sagtens læse den uden, at have læst de 11 foregående, men når først du stiftet bekendtskab med Louise Rick er jeg sikker på du gerne vil lære hende bedre at kende.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink): Køb ‘Elins død’ her 

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Jeg har også anmeldt bog nr. 10: Pigen under træet og bog nr. 11: Den tavse enke:

Find boganmeldelserne her: ‘Pigen under træet’ boganmeldelse og ‘Den tavse enke’ boganmeldelse

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Elins død boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Elins død’ her 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply