Livsstil

Ingen ko på isen – fra træls til trivsel

Ingen ko på isen

Ingen ko på isen – fra træls til trivsel

Ingen ko på isen – Chris MacDonald fortæller levende og inspirerende i sit foredrag.

– Billetterne var sponsoreret af tikko.dk, meninger og holdninger er helt mine egne.

Som småbørns mor har jeg haft rigtig svært ved at komme ud og huske mig selv midt i al hverdagstravlheden. Derfor blev jeg glad da tikko.dk inviterede til foredrag med Chris MacDonald.

Ikke nok med jeg havde en god undskyldning for at komme lidt ud. Jeg fik også mulighed for at få en fed oplevelse, som gav stof til eftertanke.

Om foredraget – Ingen ko på isen

Som de fleste andre forbandt jeg Chris MacDonald med motion og sundhed. Det er to emner, som fylder meget herhjemme, det kan du læse meget mere om i mit indlæg her: Livsstilsændring – blah blah blah. Foredraget kom dog langt fra til at handle om de emner og så alligevel lidt.

Ingen ko på isen – fra træls til trivsel er et foredrag, med en god portion selvironi. Det handler om hvilke betingelser der skal være til stede, for at vi som mennesker trives. Chris formår at give en øjenåbner for, hvordan vi med vores travle hverdag glemmer os selv. Samt de punkter som ikke er til forhandling, hvis vi skal have en sund trivsel og fungere som mennesker.

Knappe ressourcer

Selv kunne jeg le lidt ad de fælder jeg falder i, mens Chris forsøgte at få os til at se hvor vigtigt det er at have fokus. Fokus på hvordan vi udnytter de ressourcer mennesket har. Samtidig med at det faktisk skræmte mig, hvor meget vi presser os selv og vores omgivelser.

I en tid hvor tiden er en knap ressource, er det med at huske sig selv midt i det hele. Der er bare nogen betingelser, der skal være opfyldt for at vi trives og vi kan slippe for den der ko på isen.

Ud over Chris MacDonald har tikko.dk en masse andre spændende foredrag på programmet. Jeg har allerede udset mig et par stykker, som jeg gerne vil bruge min tid på. Jeg har ikke tidligere prioriteret foredrag, men det må der kunne laves om på. At få input fra en anden vinkel kan kun være sundt, ligemeget om man kommer for at blive oplyst eller blot for underholdningen.

Jeg skriver meget mere om foredrag, mit liv og generelt om livsstil lige her: Livsstil

Bloggerhilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply