Boganmeldelse Livsstil

Den tavse enke – find boganmeldelsen her

Den tavse enke boganmeldelse

Jeg har læst og anmeldt ‘Den tavse enke’ af Sara Blædel

Bogen ‘Den tavse enke’ er modtaget til anmeldelse.

Den tavse enke boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Den tavse enke’ her

Fakta om bogen

  • Forfatter: Sara Blædel
  • Titel: Den tavse enke
  • Udgivelsesdato: 6. november 2020
  • Forlag: Politikens forlag

Fra bogens bagside

Louise Rick er efter en længere orlov tilbage på arbejde som leder af politiets nyoprettede rejseenhed, P13, da Fyns Politi tilkalder assistance. En kvindelig kroejer på Tåsinge er blevet dræbt, og politiet er på bar bund. En grund gennemsøgning af kroens førstesal, hvor den dræbte boede, afslører en uventet detalje, som kaster politiets efterforskning i en helt uventet retning.

Meget mod sin vilje er Louise nødt til at kontakte Eik Nordstrøm fra Eftersøgningsafdelingen i København. De to har ikke set hinanden, siden de skiltes på en strand i Thailand, hvor deres forhold sluttede.

For første gang nogensinde virker Camilla Lind ikke særlig interesseret i drabssagen, da Louise ringer for at spørge hende til råds. Til gengæld vækkes Camillas interesse af en sag om en ung fyr, der døde på Tåsinge et halvt år tidligere. Gennem sin journalistiske tilgang til den historie kommer hun i besiddelse af oplysninger, som Louise ikke ved noget om, og som har store omkostninger for de involverede personer.

Louise og Camille bliver begge dybt engagerede i sagen og da de til sidst står i en svær og sårbar situation, finder de ud af hvor godt det er at gøre tingene sammen…

Om forfatteren Sara Blædel

Sara Blædel er journalist og udgav i 2004 den første bog om Louise Rick. ‘Den tavse enke’ er nummer 11 i serien, og undervejs er Blædel fore gange blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter. I 2014 modtog hun De Gyldne Laurbær for ‘Kvinden de meldte savnet’. Sara Blædels bøger er solgt i mere end tre millioner eksemplarer og er under udgivelse i 38 lande.

Den tavse enke boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Den tavse enke’ her

Boganmeldelse – Den tavse enke

Som fast læser af Sara Blædels bøger om Louise Rick, er der ingen tvivl om, at jeg har glædet mig til denne bog.

Både fordi der altid er en uventet historie, som Sara Blædel vil fortælle. Men også fordi at personen Louise Rick og hendes udvikling er fascinerende at følge. Dermed ikke sagt, at du ikke kan læse bogen uden at have læst de 10 andre bøger.

Når vi får den personlige vinkel med i bogen, er den med til at understøtte Louise. På den måde får vi et indblik i hendes måde at håndtere de enkelte situationer på. Det er ikke noget, som Sara dvæler ved for længe. Det er mere skrevet i en stil hvor læseren får indblik i, at der er et liv bag efterforskeren, som selvfølgelig påvirker situationen.

Bogen foregår på Tåsinge og som tilflytter til Fyn er jeg stor tilhænger af, at Sara nu har bevæget sig over broen.

Handling og tempo

At Camilla og Eik bliver involveret i handlingen giver rigtig god mening. Vi får på den måde andre vinkler på, end hvis det kun havde været Louise og hendes oplevelser. Det er ikke første gang vi møder Camilla Lind. Hun har været med fra starten og hendes samspil med Louise giver bøgerne en rigtig god vinkel.

Tempoet i bogen er, som altid med Sara Blædels, bøger højt. Vi står ikke stille for længe. Selv i de situationer, hvor det virker til at efterforskningen er kørt lidt fast, sker der noget. Historien bliver drævet frem af de personer, der løbende involveres i handlingen og når du tror, at nu har du regnet den ud, så sker der noget helt nyt.

På et tidspunkt kan du som læser godt spekulere på, hvor det egentlig er at Sara Blædel vil hen, med de nye oplysninger, som hele tiden bliver en del af handlingen. Det er noget af det jeg rigtig godt kan lide ved Sara Blædels bøger. Hun formår nemlig altid at binde en fin lille sløjfe på handlingen til sidst, som får dig til at tænke ‘nåe ja – selvfølgelig’.

Den tavse enke boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Den tavse enke’ her

Bedømmelse

Er du til krimier og spænding i et tempo, som gør det svært for dig at slippe bogen, så er ‘Den tavse enke’ et godt bud.

Du får det hele. En efterforsker som ikke giver op, et kuldsejlet forhold, som giver udfordringer for begge parter og en journalist som er den perfekte sporhund.

Jeg vil næsten garantere, at når først du har læst ‘Den tavse enke’, så ender du med at finde de foregående 10 bøger frem og starter fra en ende af.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink): Køb ‘Den tavse enke’ her

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Du finder også anmeldelsen af bog nr. 10 ‘Pigen under træet’ her på siden:

Pigen under træet boganmeldelse

Find boganmeldelsen af ‘Pigen under træet’ her:

‘Pigen under træet’ boganmeldelse

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Den tavse enke boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Den tavse enke’ her

Den tavse enke boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Den tavse enke’ her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply