Rødløg æblekompot

Rødløg og æblekompot til julefrokosten

Når frokosten godt må være lidt ekstra lækker.

 

Spegepølserne er sponsoreret. 

Herhjemme har vi prøvesmagt de nye spegepølser fra 3 stjernet, og i den forbindelse syntes jeg der skulle lidt ekstra pift til en hyggelig familiefrokost. 

Derfor fik jeg hurtigt lavet en rødløg og æblekompot til. Det var nemt og enkelt og gav en dejlig sødme til spegepølsemadderne. 

Spegepølserne smagte skønt og passede perfekt til frokostbordet. Det er rart at man selv kan vælge hvor tykke skiverne skal være, og samtidig kan man vælge sig lige den smag, der passer til en. En nem både at gøre frokosten lidt mere spændende. 

Opskriften finder du nederst i indlægget.

Vil du gerne se mere lækkert tilbehør til aftensmaden eller frokosten, så finder du det lige her: Tilbehør

God fornøjelse

Mange bloggerhilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Rødløg æblekompot

Rødløg æblekompot – opskrift

2 rødløg
3 store æbler
50 g rørsukker
½ dl hvidvins eddike, evt. æblecidereddike
½ dl vand
1 cm ingefær
lidt kværnet peber
½ tsk stødt nellike  

Pil løgene og skær dem i tynde skiver.   

Skræl æblerne og skær dem i tynde både.   

Kom dem i en gryde med sukker, eddike, vand og krydderier.   

Kog det op og lad det småsimre til løg og æbler er møre og lagen er kogt ind.   

Kom kompotten på glas og opbevar den på køl.

Skriv et svar