Brød/Boller Kage/Dessert Opskrifter

Macarons med appelsincurd – en lækker frisk macaron

Macarons med appelsin

Macarons med appelsincurd

De her macarons har en lækker frisk smag af appelsin, da de er lagt sammen med en skøn hjemmelavet appelsincurd.

Det er ved at være et stykke tid siden at jeg lavede macarons og længe siden jeg legede med nye smage, derfor måtte jeg forsøge mig med macarons med appelsincurd.

Den sidste opskrift jeg har lavet er en med M&M’s macarons, som jeg lavede i forbindelse med en konkurrence hos M&M’s. Opskriften vandt konkurrencen, men for en der elsker M&M’s er jeg også nødt til at sige, at den altså smager skønt.

Du kan finde opskriften på M&M’s macarons her: Macarons med M&M’s

Appelsincurd

Nu har jeg eksperimenteret lidt igen. Denne gang var det min appelsincurd, der kom i spil. Den er allerede brugt til en lækker pandekage kage, appelsin småkager og en marcipankringle med nougat og orangefyld.

Opskriften på appelsincurd med lime, kan du finde lige her: Appelsincurd med lime

Jeg er blevet rigtig glad for min appelsincurd, den smager fantastisk med en friskhed som samtidig har en dejlig sødme.

Macarons med appelsin

Opskrift og fremgangsmåde på de her lækre macarons med appelsincurd deler jeg herunder i en fin printvenlig version, som du nemt kan tage med i køkkenet.
Husk at hente opskriften på appelsincurd her: Appelsincurd med lime

Husk at macarons er en svær lille kage og det kræver tålmodighed.

Nedenstående opskrift med vejledning skulle gerne hjælpe dig på vej.

Lykkes det ikke første gang, må du ikke miste modet.  Prøv igen. Med lidt øvelse skal det nok lykkes.

Er du på udkig efter småkage opskrifter, finder du dem her: #Småkage

Eller vil du gerne se mere kage og desserter, så finder du dem her: Kage/Dessert

Mange bageglade hilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Rigtig god fornøjelse – mange bagehilsner Bianca

Opskrifter med appelsincurd

Appelsincurd med lime

Opskrift: Appelsincurd med lime

Appelsin småkager orangesnitter orangecurd
Pandekagekage med appelsincurd
Marcipankringle med nougat og orangefyld

Macarons med appelsincurd

Her deler jeg opskrift og fremgangsmåde på macarons. Husk at macarons er en svær lille kage og det kræver tålmodighed. Denne vejledning skulle gerne hjælpe dig på vej. Lykkes det ikke første gang, så prøv igen. 

Antal 12 stk

Ingredienser

Macarons bunde

  • 75 g mandelmel
  • 115 g flormelis
  • 2 æggehvider ca. 60 g
  • 50 g sukker
  • Skallen fra ½ øko appelsin
  • Gul pastafarve

Fyld

  • 150 g naturel flødeost
  • 5 spsk appelsincurd link til opskriften finder du i blogindlægget

Sådan gør du

Start med at gøre bundene klar:

  1. Kom mandler og flormelis i en blender og blend i ca. 15 sek. Sigt herefter blandingen ned i en skål, så du har en fin melblanding.

  2. Kom æggehviderne i en skål og pisk dem til de danner bløde toppe når du løfter piskeriset. Pisk herefter sukkeret i lidt ad gangen, til du får en fast og blank marengsmasse.

  3. Pisk appelsinskal og pastafarve i til de får den gule farve du gerne vil have.

  4. Fold mandelblandingen i marengsmassen med en spatel, en tredjedel ad gangen. Når mandelblandingen er grundigt foldet i, fortsættes foldningen til massen bliver en blank dej med en tyk "lang" konsistens.

  5. Hæld dejen i en sprøjtepose og klip hul på ca. 1 cm i diameter eller brug en metaltyl. Tryk 24 små cirkler ud på et par bageplader beklædt med bagepapir. Du må ikke sætte cirklerne for tæt.

  6. Bank bunden af pladerne med en håndflade, så eventuelle toppe og luftbobler forsvinder.

  7. Lad pladerne hvile i 30 minutter ved stuetemperatur. Bundene skal tørre ind og danne en let skorpe, så du forsigtigt kan røre ved dem uden at der sætter sig dej fast på fingeren.

  8. Forvarm ovnen til 160 grader.

  9. Bag macaronsne en plade ad gangen i ca. 10-15 minutter. Stil dem derefter til afkøling på pladerne i 10 minutter. Tag forsigtigt bundene af pladerne og lad dem afkøle helt på en bagerist.

Fyldet

  1. Rør smøreost og orangecurd sammen og kom fyldt på halvdelen af dine macraons. Den anden halvdel samler du din macaron med.

4 opskrifter med appelsincurd

Macarons med appelsincurd

You Might Also Like

3 Comments

Leave a Reply