Har du en rest bananer, der skal bruges, så er de her bananpandekager helt perfekte.
De her bananpandekager er altid et hit, når der skal hygges lidt ekstra uden en masse sukker. De er nemme at lave og så er de perfekte, som en lille sød snack i børnenes madpakker.


Brug dine overmodne bananer
Hvem kender ikke det der med, at der ligger et par bananer sidst på ugen, som ikke blev spist?!
Det kan du sagtens udnytte ved at trylle dem om til skønne lækkerier, som f.eks.
- Bananpandekager
- Banan cookies
- Bananbrød
- Banankage
- Frys dem og brug dem senere til f.eks. nicecream
Opskriften på mine lækre bananpandekager deler jeg nederst på siden her i en fin printvenlig version, som du nemt kan tage med i køkkenet.
Vil du gerne lave lidt andet end bananpandekager,
så har jeg lidt andre opskrifter, som er perfekte lige her:

Find opskriften her:

Find opskriften her:
Bananpandekager uden sukker – video
Det er nemt at lave bananpandekager uden sukker – se her hvordan.
Tag børnene med i køkkenet
Denne nemme opskrift på bananpandekager kan børnene sagtens hjælpe med at lave.
Lad dem mose banananerne og piske de øvrige ingredienser sammen.
De synes med garanti også det er spændende at se hvordan æggehviderne bliver pisket stive. Lad dem vende skålen på hovedet og se, at de er bliver i skålen bagefter.
På den måde får du måde en hyggestund med børnene, brugt de overmodne bananer og lækre pandekager. Mon ikke også der bliver smagt lidt på pandekagerne undervejs.
Opskriften på de her lækre bananpandekager finder du nederst i indlægget i en fin printvenlig version, så du nemt kan tage det med i køkkenet.
Vil du gerne finde flere opskrifter, som børnene kan være med til at lave, så kig her forbi: #Småkokke
Eller har du flere bananer, der skal bruges: #Banan
Vil du gerne inspireres til at bruge rester, så har jeg samlet mine opskrifter her: #Brug resterne
Rigtig god fornøjelse


Ingrediensliste A-Å
Har du rester i køleskab og fryser eller vil du gerne blive klogere på foodprep, så finder du min ingrediensliste A-Å lige her:
Her finder du mig
Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.
Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca
På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.
Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

En nem og lækker morgenmad eller et skønt tilbehør til brunch bordet. De er også perfekte som snacks til madpakken.
- 2 bananaer
- 3 æg
- 2,5 dl yoghurt naturel
- 1,5 dl mælk
- 1 dl olie
- 150 g mel
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk natron
-
Skræl og mos bananerne i en skål.
-
Del æggene i to skåle – en til æggeblommerne og en til æggehviderne.
-
Pisk æggehviderne stive med en el-pisker og stil skålen til side.
-
Tilsæt yoghurt, mælk og olie til æggeblommerne og pisk det hele til en sammenhængende masse.
-
Kom de moste bananer i skålen og rør det hele sammen.
-
Tilsæt mel, bagepulver og natron og bland det sammen.
-
Vend forsigtigt æggehviderne i massen.
Pas på du ikke slår luften ud af massen.
-
Kom dejen på en varm pande i mindre klatter og bag pandekagerne.
Vent med at vende pandekagerne til du kan se de er bagt igennem. Så skal de bare have lidt farve på den anden side.

2 Comments
Louise Stensig Dachet
6. maj 2018 at 17:51Tak for opskriften! ? Er det bare mig, eller står der ikke, hvornår bananerne skal i? ?
Home by Bianca
6. maj 2018 at 19:35Du har da ret. Jeg mangler en sætning. Den kommer på. Tak.