Bananbrød

Bananbrød – lækkert og nemt til brød

Brug dine overmodne bananer til et lækkert bananbrød.

Ender du også med at have overmodne bananer liggende sidst på ugen, fordi børnene jo gerne ville have bananaer, men så var det ikke lige det de gad alligevel. 

Det sker alt for tit herhjemme. Derfor kommer der også tit bananer i mine opskrifter så jeg får brugt de der kedelige bananer, som bare ligger. Se links til opskrifter nederst i indlægget.

Bananbrød

Denne gang blev det et let og lækkert bananbrød, der måtte en tur i ovnen.

Det har ikke et voldsomt stort sukker indhold, så jeg ville godt kunne finde på at komme en skive i børnenes madpakke som en ekstra lille snack. 

Bananbrød

Tag børnene med i køkkenet

Denne nemme opskrift på bananbrød er perfekt til at lade børnene hjælpe til.

De kan sagtens mose bananer og røre ingredienserne sammen med en el-pisker.

På den måde får du måde en hyggestund med børnene, brugt de overmodne bananer og et lækkert brød.

Opskriften på det her lækre bananbrød finder du nederst i indlægget i en fin printvenlig version, så du nemt kan tage det med i køkkenet.

Vil du gerne finde flere opskrifter, som børnene kan være med til at lave, så kig her forbi: #Småkokke

Eller har du flere bananer, der skal bruges: #Banan

Rigtig god fornøjelse

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Bananbrød

Et nemt og lækkert brød, som smager skønt. 

Ret Kage

Ingredienser

  • banan
  • 2 æg
  • 60 g sukker
  • 20 ml olie
  • 150 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 1 tsk vaniljesukker

Sådan gør du

  1. Skræl og mod bananerne. 

  2. Kom æg, sukker og olie i en skål og pisk det lyst og luftigt med en el-pisker. 

  3. Tilsæt bananerne, mel, bagepulver, salt og vaniljesukker og rør det hele sammen med en grydeske. 

  4. Kom dejen i en brødform og bag brødet ved 175 grader varmluft i 45-60 minutter (afhænger af størrelsen på din brødform)

Bananbrød

Udgivet første gang 21/3 2018