Familieliv Morgenmad og Brunch Opskrifter Produkter Vi anbefaler

Yoghurt til brunchbordet

Det er simpelthen den nemmeste del at lave på sådan et brunch bord. Man tager en lækker yoghurt, gerne naturel (og skal det være ekstra godt, så græsk yoghurt) og så bliver den ellers lagt i lag med sirup og marmelade.

Som I kan se brugte jeg Cremet hindbær marmelade fra Svansø. Den har jeg været så heldig at få tilsendt, så jeg kunne prøve smagen af og den passer perfekt til dette formål. Dens konsistens passer godt sammen med siruppen synes jeg, men jeg er heller ikke så god til hele bær i min yoghurt, så mon ikke det er ens smag, det kommer an på.

Mit næste projekt må være at få lavet lidt müsli, der kunne passe til denne kombination, da det ikke ville være dårligt med lidt knas på toppen.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply