Kage/Dessert Opskrifter

Vaffelkurv med is – Lime is og Pistacie is

Vaffelkurv med is

Vaffelkurv med is – Lime is og Pistacie is

De her fine vaffelkurve kan nemt imponere til en fin dessert.

Vaffelkurv med is – Desserten til nytårsfesten bestod af 2 slags hjemmelavet is, serveret i en vaffelskål lavet på mit nye vaffeljern, som ungerne har givet mig i julegave.

Vaffelkurv med is

Vafler: 

Vaflerne er lavet ud fra min opskrift, som du finder her: Vafler opskrift. Jeg har halveret opskriften, da jeg ikke skulle bruge så mange vafler.

Lime is: 
5 lime, heraf skal fra 2 af dem
1 spsk vaniljeekstrakt
1 dåse kondenseret mælk (397 g)
2 dl piskefløde
3 dl mælk
Riv skallen af de 2 lime og pres saften af dem alle.
Tilsæt vaniljeekstrakt, kondenseret mælk, piskefløde og mælk og rør det til en ensartet masse.
Frys på en is maskine eller kom det direkte i en skål i fryseren og rør i massen indimellem indtil den er frosset helt.
Pistacie is: 

4 past. æggehvider
1 dl sukker
2 dl mælk
1½ dl piskefløde
1 dl Glukosesirup
Ca. 200 g pistaciemasse – find opskriften her: Pistaciemasse

Pisk æggeblommer og sukker sammen.

Kog mælken op sammen med fløde og glukosesirup.

Pisk æggemassen ned i den varme mælkeblanding.

Sigt massen gennem en finmasket si.

Tilsæt pistaciemassen og rør det hele godt sammen.

Frys på en is maskine eller kom det direkte i en skål i fryseren og rør i massen indimellem indtil den er frosset helt.

Er du på udkig efter flere dessertopskrifter, så kan du se dem lige her: Kage/Dessert

Rigtig god fornøjelse.

Mange bagehilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply