Tunsalat med hytteost

Tunsalat med hytteost – nemt og lækkert

Denne tunsalat er frisk og lækker og tilberedt med hytteost, for en mere cremet smag

Tunsalat med hytteost

Jeg er generelt ikke ret god til at spise skive pålæg på mit brød og allerhelst spiser jeg forskellige versioner, af noget jeg selv rører sammen.

Derfor kommer der ofte tunsalat, hønsesalat og avocadopålæg på maden.

Når det bliver toppet med lidt krydderurter, æg eller tomat, så er det helt perfekt.

Avocadopålæg

Find opskriften på avocado pålæg her:

Avocado pålæg – let og lækker frokost

Tunsalat med hytteost

Tunsalat med hytteost

Hytteost er en uundværlig ingrediens hjemme hos os, så derfor kommer det ofte i både maden og som her i dressingen.

Denne opskrift på tunsalat med hytteost har også fået tilført lidt ekstra grønt i form af ærter og du kan også sagtens tilføje majs eller måske lidt fintrevet gulerod.

Opskriften har jeg skrevet herunder i en fin printvenlig version, så du nemt kan tage den med i køkkenet.

Velbekomme.

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Tunsalat med hytteost

En let og lækker gang tunsalat med hytteost. 

Ingredienser

  • 1 dåse tun i vand
  • 1 løg
  • dl creme fraiche
  • ½ dl hytteost
  • 1 håndfuld persille
  • 75-100 g ærter
  • salt og peber
  • ½-1 tsk limesaft eller citronsaft

Sådan gør du

  1. Start med at hælde vandet fra tunen og kom den i en skål. 

  2. Skræl løget og hak det fint og kom det i skålen. 

  3. Tilsæt creme fraiche og hytteost og rør det hele sammen. 

  4. Hak persillen fint og kom det i skålen sammen med ærterne. 

    Bruger du ærter fra frost skal de lige tø op først. 

  5. Smag til med salt, peber og limesaft/citronsaft. 

Tunsalat med hytteost
Tunsalat med hytteost
Tunsalat med hytteost

Skriv et svar