Tranebær- og pistacibiscotti

Tranebær- og pistaciebiscotti

Tranebær- og pistaciebiscotti

De her biscottis er perfekte til aftenteen med en god smag af tranebær og pistacie.

Tranebær- og pistaciebiscotti – Disse små lækre kager har jeg gerne villet lave længe. Jeg havde fundet nogle tranebær med jordbærsmag i Søstrene Grene og de måtte bare bruges her.

Kagerne er super nemme at lave og smager skønt til en god kop te.
Tranebær- og pistacibiscotti

Opskrift – Tranebær- og pistaciebiscotti

135 g sukker
2 æg
1 tsk vaniliesukker
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
245 g hvedemel
60 g pistacienødder uden skal
80 g tørrede tranebær
Sæt ovnen på 175 grader.
Pisk sukker og æg luftigt og tilsæt vaniliesukker.
Sigt bagepulver, salt og hvedemel sammen og pisk det sammen med æggemassen.
Vend nødder og bær i.
Form dejen som et langt brød; ca 30 cm lang og 10 cm bred. Læg på en plade med bagepapir og tryk den flad.
Bag i ovnen i 25 minutter. Tag kagen ud og lad den hvile i ca 10 minutter.
Sænk ovntemperaturen til 165 grader.
Skær kagen diagonalt i ca. 1 cm tykke skiver.
Læg dem på en plade og bag i yderligere 10 minutter eller indtil de er tørre.
Tag ud og lad dem afkøle. Opbevares tørt.

Er du på udkig efter flere kageopskrifter, så kan du se dem lige her: Kage/Dessert

Rigtig god fornøjelse.

Mange bagehilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

No Comments

  • Bianca

    4. april 2016 at 14:54

    Ja lidt mystisk. Men de smager altså af en god blanding af tranebær og jordbær, så dem spiser jeg gerne igen 🙂 Blev også helt glad af farverne. 🙂

    Svar

Skriv et svar