Livsstil

Te i maden?!

Te i maden?! – Da Fredsted The inviterede til en hyggelig aften med mad og drikke, så var jeg altså noget spændt på at se hvad det inkluderede. For jo the kan man helt bestemt drikke, og jeg drikker endda meget af det, men hvordan med maden.

Jeg har tidligere forsøgt at lave kagemousser med te i, men ligefrem komme det i maden har jeg ikke eksperimenteret med.
Arrangementet blev afholdt i Privaten, som er en super hyggelig cocktail i rigtig skøn hjemmelig og hyggelig stil, hvilket passede helt perfekt til sådan et arrangement.
Vi startede med at smage på lidt lækker iste og derefter kom der små hyggelige retter med te som ingrediens på bordet.
Menuen stod på koldrøget laks med urtecreme. stegte tigerrejer med marinade af ingefær og citron og timianmarinerede kyllingespyd. Dertil var der lavet Earl Grey baguettes.
Alle retter kan findes i Fredsted The’s egen app lige her: klik klik hvor der også er opskrift på mange andre lækre sager med te i.
Til dessert kom der, ud over masser af muligheder for smage den the du havde lyst til, også mini frugttærter med bær og Baileyscreme.
Både mad og dessert smagte helt fantastisk og jeg skal bestemt have kigget meget mere på det der med the i maden. Det er bare en ekstra lille ingrediens med stor smag.
Når man nu elsker te, mad og kage, så er det da sjovt at lave noget der er lidt anderledes.
Lige et ekstra lille pip om den der app, som du kunne finde lige her: klik klik. Den har altså et super lækkert design og er nem og overskuelig. Så hvis du tror, det er svært at prøve det der nye med te i maden, så kig i app’en og kom nemt igang.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply