Boganmeldelse Livsstil

Satans Sommer – se anmeldelsen her

Satans sommer boganmeldelse

Jeg har læst og anmeldt bogen ‘Satans sommer’ af Kim Faber og Janni Pedersen

‘Satans sommer’ er modtaget til anmeldelse.

Satans sommer boganmeldelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink)
Køb ‘Satans sommer’ her

Fakta om bogen:

  • Forfatter: Kim Faber & Janni Pedersen
  • Titel: Satans sommer
  • Udgivelsesdato: 5. maj 2020
  • Forlag: Politikens Forlag

Fra bogens bagside

Juncker er stadig i Sandsted, hvor han plages af mareridt efter sin fars død. Da en lokal advokat findes dræbt i byens park, kastes han ud i en omfattende efterforskning, der også trækker tråde til hans egen fortid.

I København modtager hans kone, Charlotte, der er journalist, et anonymt tip: Det frygtelige terrorangreb i København et halvt år forinden kunne have været forhindret. Charlotte konfronterer Juncker, der efterforskede forbrydelsen, men han nægter noget som helst kendskab til det. Han frygter både for sit eget og Charlottes liv, hvis hun går ind i sagen.

Junckers gamle partner Signe er mere tilbøjelig til at hjælpe journalisten, men hun har sit at se til. Hendes familieliv er ved at gå op i limningen, og hun er stadig opslugt af tanken om hæven over den mand, der voldtog hende. Da der tegner sig en forbindelse mellem terrorsagen og et lig, der bliver fundet i Kongelunden, giver Signe fanden i det hele og kaster sig ind i jagten på sandheden.

‘Satants sommerø er andet selvstændige bind i serien om Martin Juncker og Signe Kristiansen.

Vinterland boganmeldelse

Du kan læse første del bind i seiren lige her:

Vinterland – en dansk debut krimi

Boganmeldelse Satans Sommer

Denne gang får vi ud over Juncker og Signe også meget mere at se til Junckers kone Charlotte. Hun kommer på sin egen måde til at danne rammen om opklaringen af terrorangrebet.

Det er et friskt pust til fortællingen at Charlotte kommer så meget på banen. Hun giver historien et liv, som ikke havde kunnet lade sig gøre, hvis vi kun havde fulgt Juncker og Signe.

Juncker er fortsat i Sandsted og du er ikke i tvivl, når du kommer til Juncker og hans oplevelser af begivenhederne. Det er som om at tempoet i bogen sættes en smule ned, når vi når til hans liv i Sandsted. Alting går bare meget langsommere end for Signe og Charlotte i København.

Dermed ikke sagt at Juncker ikke har en finger på pulsen. Han formår på sin egen intuitive facon at komme tæt på begivenhederne.

At Juncker fortsat er i Sandsted efter farens død, betyder at han fortsat bliver jagtet af fortidens dæmoner og de kampe han har haft med faren. Undervejs bliver han dog konfronteret med farens historie samtidig med at efterforskningen af mordet på en lokal advokat graver op i hans egen fortid.

Signe svinger rigtig meget mellem rodet i privatlivet og ønsket om at udføre et ordentligt stykke arbejde. Hun finder en tryghed i at samarbejde med Charlotte, når nu Juncker er så langt væk og det kommer til at have stor betydning for handlingen.

Satans sommer boganmeldelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink)
Køb ‘Satans sommer’ her

Bedømmelse

Endnu engang formår Kim Faber og Janni Pedersen at guide os gennem mere end en kompliceret sag uden at miste fokus.

Der er fart over handlingen og på en eller anden måde ender det hele med at hænge sammen til sidst.

Det at de jonglerer med flere efterforskninger ad gangen gør bogen spændende og kræver fokus, men samtidig er du underholdt hele vejen igennem. Der er hele tiden noget der vækker læserens nysgerrighed og får dig til at læse videre.

Jeg var spændt på at se hvordan Faber og Pedersen ville følge op på deres første bog ‘Vinterland’ og jeg blev bestemt ikke skuffet.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink) Køb ‘Satans sommer’ her

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Satans sommer boganmeldelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink)
Køb ‘Satans sommer’ her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply