Rabarber milkshake

Rabarber milkshake – brug resterne fra din rabarbersaft

Rabarber milkshake – brug resterne fra din rabarbersaft

Har du også lavet rabarbersaft og har pulpen tilbage, så kan den nemt bruges til en lækker rabarber milkshake

Rabarber milkshake – Jeg er blevet inspireret af min søsters indlæg om bananmilkshake, som du kan læse her. Da jeg havde en god portion rabarber pulp tilbage fra min rabarbersaft uden saftkoger, måtte den kunne bruges i en milkshake med rabarbersmag. Det måtte rabarberresterne fra min rabarbersaft kunne bruges til milkshake.

Den idé var manden heldigvis med på, så han fik hentet lidt vanilieis, så jeg kunne gøre et forsøg.

Min rabarber milkshake smagte rigtig godt og jeg synes det var rart at få brugt alle resterne fra min saft.

Rabarber milkshake

Opskrift – rabarber milkshake

½ liter vanilieis
2 dl mælk
3 spsk rabarberrester
Da rabarberresterne jo allerede var kogt ud til en mos, startede jeg med at blende vanilieisen sammen med mælk. Derefter kom jeg rabarberresterne oveni og blendede en gang mere.
Op i glassene og til sidst pyntet med lidt chokoladesauce.
Konklusion: Denne drik smager skønt og man kan sagtens komme mere rabarberrester i, hvis den skal smage lidt tydeligere af rabarber. Jordbær kunne også være en mulighed, som lidt ekstra guf i en skøn drik.

Skulle du være på udkig efter flere opskrifter med rabarber, så finder du dem lige her: #rabarber

Rigtig god fornøjelse.

Du kan finde flere opskrifter på lækre drikkevarer lige her: Drikke

Mange blogger hilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

 

No Comments

Skriv et svar