Boganmeldelse Livsstil

Boganmeldelse: Mørket Kalder af Michael Katz Krefeld

Mørket Kalder

Boganmeldelse: Mørket kalder

Jeg har læst og anmeldt bogen Mørket Kalder af Michael Katz Krefeld.

Mørket Kalder er modtaget til anmeldelse

 

Mørket Kalder

Køb bogen hos Saxo.com her (reklame link):
Køb bogen Mørket Kalder

Fakta om bogen:

Forfatter: Michael Katz Krefeld
Titel: Mørket Kalder
Udgivelsesdato: 23. november 2018
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Mørket Kalder er en ny selvstændig storby-krimi  om politikommissær Cæcilie Mars.

Michael Katz Krefeld har tidligere udgivet 5 bind i Ravn-serien om privatopdageren Thomas Ravnsholdt og bøgerne Før Stormen, Pans Hemmelighed, Protokollen og Sort Sne Falder.

 

Mørket Kalder

Køb bogen hos Saxo.com her (reklame link):
Køb bogen Mørket Kalder

 

Fra bogens bagside:

Hvis han afslører hende, mister hun alt!

En sen nattetime træffer den nyudnævnte politikommisær Cecilie Mars et fatalt valg, der får vidtrækkende konsekvenser. Hendes fejltrin er blevet overvåget og filmet, og nu truer en anonym person med at afsløre alt, hvis hun ikke følger hans skræmmende agenda.

Cecilie trækkes ind i en uhyggelig plan om selvtægt, der tvinger hende til at overveje, hvor langt hun er vilig til at gå for at skaffe retfærdighed. Samtidig vokser hendes fornemmelse af, at den der truer hende skal findes i hendes omgangskreds.

Mørket kalder er en ny selvstændig storbykrimi om politikommissær Cecilie Mars. Michael Katz Krefeld vand Kimimessens Publikumspris i 2018 og Martha-prisen i 2016. Han er blandt andet forfatter til den internationale bestsellerserie om privatopdageren Ravn.

Boganmeldelse:

Endnu engang har jeg fået en bog i hånden af en forfatter med meget erfaring bag sig. Jeg har ikke tidligere læst noget af Michael Katz Krefeld, men mine forventninger var selvfølgelig høje.

Michael Katz Krefeld har valgt at give os historien om Cecilie Mars og vi følger gennem hele bogen handlingen fra hendes synspunkt.

Jeg fattede hurtigt sympati for Cecilie og det valg hun tog i starten af bogen. Gennem hele handlingen havde jeg krummede tæer og håbede at hun ville kunne vende det hele til sin fordel.  Mens jeg læste, sad jeg faktisk og tænkte “nej lad nu være – det var dumt”.

Som læser bliver du guidet gennem Cecilies tanker og handlinger. Du håber hele tiden på at hun finder en løsning på den situation, hun er havnet i. Cecilies fortid forfølger hende, samtidig med at hun kæmper med det store dilemma, hun er endt i.

Hele handlingsforløbet er overraskende og fyldt med konstante nye oplysninger og udfordringer for Cecilie. Hun er under et konstant pres fra sin afpresser, som hele tiden forsøger at holde hende i kort snor, så hun ikke får mulighed for at gennemskue vedkommendes planer.

Bedømmelse:

Michael Katz Krefeld formår at skabe en historie, hvor du som læser straks fatter sympati for politikommissær Cecilie Mars og den umulige situation hun er havnet i.

Det gør det svært at ligge bogen fra sig, når først du er kommet igang. Handlingen har konstant overraskende elementer, som giver læseren lyst til lige at finde ud af hvad Cecilie nu stiller op.

Bogen får 6 ud af 6 stjerner herfra.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklame link):Køb bogen Mørket Kalder

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Mange læsehilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply