Boganmeldelse Livsstil

Velkommen til Flanagans bog 1 – læs anmeldelsen her

Velkommen til Flanagans boganmeldelse

Her finder du boganmeldelsen af Velkommen til Flanagans af Åsa Hellberg.

‘Velkommen til Flanagans’ er modtaget til anmeldelse.

Velkommen til Flanagans boganmeldelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Velkommen til Flanagans’ her

Fakta om bogen:

  • Forfatter: Åsa Hellberg
  • Titel: Velkommen til Flanagans
  • Udgivelsesdato: 28. maj 2020
  • Forlag: Lindhardt og Ringhof

Fra bogens bagside

London, 1960. På hotel Flanagans tager man imod gæster fra jetsettet og adelen, og hoteldirektør Linda Lansing er kendt for at holde overdådige fester. Men i virkeligheden trives Linda ikke i rollen som hotelejer. Hun er opvokset i Fjälbacka i Sverige og har arvet Flanagans efter sin engelske far. Selv om hun efterhånden har været i branchen i ti år, er udfordringerne mange, især som kvindelig chef. Dertil kommer, at hendes egne fætre vil gøre alt for at ødelægge hendes succes.

Da Linda står over for ny modgang, må hun gøre op med sig selv, hvor langt hun vil gå for at holde sin fars livsværk på egne hænder. Er hun lykkelig? Er det overhovedet det værd?

Velkommen til Flanagans er første bog i en ny storslået romantriologi med masser af drama, intriger og kærlighed.

Fra pressebrevet

Åsa Hellberg er svensk bestseller forfatter. Hun debuterede i 2009 og har siden skrevet en lang række romaner, blandt andet serien om Sonja, der også er udkommet på dansk. Hun har samlet set solgt tæt ved 1 million eksemplarer af sine bøger i Sverige.

Anden bog om livet på Hotel Flanagans, dets ejere og gæster foregår i 1980’erne og udkommer i januar 2021. Tredje og sidste bog foregår i nutiden.

Velkommen til Flanagans boganmeldelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Velkommen til Flanagans’ her

Boganmeldelse – Velkommen til Flanagans

Jeg har været spændt på at læse bogen ‘Velkommen til Flanagans’. Jeg kendte allerede serien om Sonja, så havde en idé om den skrivestil, som jeg blev præsenteret for.

Bogen er skrevet, så du får både fart og tempo, mens der samtidig dykkes ned i Lindas fortid og hvorfor hun agerer, som hun gør.

Det jeg synes der er interessant ved denne type bøger, er hvordan forfatteren giver dig bidder af kendskab til personerne i bogen. På den måde kommer du tættere og tættere på personerne og får et godt indblik i hvem de er.

I bogen kommer vi ikke kun tæt på Linda, men også hendes personale får lov at udspille deres roller. Især det kvindelige personale og de problematikker, de står overfor i en tid, hvor det stadig er mænd, der dominerer forretnings verdenen.

Du får lov at møde Elinor, som er datter af en svensk mor og en far med anden hudfarve. Det har konsekvenser for hendes ansættelse på Flanagans, men også på den måde hun er nødt til at tilpasse sig livet generelt.

Emma er endnu en person som fylder i bogen som får lov at give et indtyk af livet som pige i 1960. Hun er datter af en enlig mor og hendes ambitioner er stærkt påvirket af hendes opvækst.

Dertil kommer flere personer, som har en påvirkning på Lindas liv på den ene eller anden måde.

I bogen skifter vi mellem at følge de enkelte personer og deres oplevelser. Vi får lov at komme med ind i tankerne bag, den måde de griber livet an og hvad deres drømme og ønsker er.

Velkommen til Flanagans boganmeldelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Velkommen til Flanagans’ her

Bedømmelse

Bogen er en klassisk roman med masser af drama undervejs. Du får fortællingen serveret på en god og overskuelig måde, mens du bliver underholdt gennem hele bogen.

Det er en bog, der kan læses af de fleste. Den kræver ikke en masse af dig som læser. Du skal bare læne dig tilbage og lade dig vende ind i en anden verden.

Personernes forskellige livs vilkår er relevante og typiske for tiden de lever i. Der er derfor også gemt lidt morale og viden imellem linjerne, men uden at være på den belærende facon. Det er skrevet til underholdning.

Jeg var underholdt gennem hele bogen og glæder mig allerede til at læse, hvad der sker med Linda i hendes liv fremadrettet.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):Køb ‘Velkommen til Flanagans’ her

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Velkommen til Flanagans boganmeldelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Velkommen til Flanagans’ her

Velkommen til Flanagans boganmeldelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Velkommen til Flanagans’ her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply