Boganmeldelse Livsstil

Fra alle os til alle jer af Disney – læs anmeldelsen her

Fra alle os til alle jer boganmeldelse

Vi har læst og anmeldt bogen ‘Fra alle os til alle jer’ af Disney

‘Fra alle os til alle jer’ er modtaget til anmeldelse

Gæsteblogger: Min søster – Hun er udlært boghandler og det er altid hende jeg lytter til, hvis jeg har brug for inspiration til en ny læseoplevelse.

Fra alle os til alle jer boganmeldelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Fra alle os til alle jer’ her

Fakta om bogen:

  • Forfatter: Walt Disney Studio
  • Titel: Fra alle os til alle jer – alle klassikerne fra Disney juleshow
  • Udgivelsesdato: 1. November 2019
  • Forlag: Forlaget Carlsen
  • Målgruppe: Fra 3 år

Fra bogens bagside

Alle klassikerne fra Disneys juleshow.
Genoplev magien fra Disneys juleshow med denne samling af de syv klassikere, der hvert år begejstrer børn og voksne. Når julen nærmer sig.

Samlingen indeholder: Peter Pan, Bambi, Pinocchio, Aristocats, Askepot, Snehvide og de syv dværge, Lady og vagabonden

Boganmeldelse – Fra alle os til alle jer – alle klassikerne fra Disney juleshow

Hvilket barn er ikke spændt på julen og når det samtidig bliver kombineret i selskab med Disney, må det bestemt være en bestseller.

Så blev det jul med mange traditioner rundt omkring i de danske familier. Herhjemme har vi også mange traditioner og en af traditionerne går igen i mange familier, nemlig Disneys store juleshow. Der ventes spændt på at kalenderlågerne bliver åbnet af Jesper Fårekylling, både store og små ser frem til de skønne små tegnefilm, de kender.

Efter jul afleder det ofte mange hyggestunder med filmene, der har været i årets juleshow, for vi kan ikke nøjes med de små bidder. Nej de sætter gang i lysten til at gense de gode tegnefilm igen og igen.

I år har det været lidt anderledes, hvor det førhen har været juleshowet, der satte snakken i gang om Disney og deres skønne klassikere. Har vi med denne bog fået startet snakken op i rigtig god tid. Der er nøje udvalgt hvilke film, vi alle 4 helst vil se, efter at have læst de skønne historier, og ikke mindst hvilke vi glæder os allermest til at gense i årets juleshow.

Denne bog er et skønt supplement til det årlige juleshow, og trods det er eventyr; der kan ses på film, høres på lydbog eller læses i en bog, hele året. Vil disse små Disney eventyr, der er så smukt illustreret i denne bog, altid være tæt knyttet op til julen i vores familie.

Med denne bog kan julen og de hyggelige læsestunder startes op tidligere eller som hos os forlænge julen et godt stykke ind i det nye år. For med to drenge der elsker Disney vil den ikke blive pakket væk som det allerførste. Men jeg ved når den bliver pakket væk, så vil glæden blive stor, når den findes frem igen til næste jul.


Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Fra alle os til alle jer’ her

Bedømmelse

Med to drenge på 6 år og 9 år, der begge er store Disney fans, er denne bog rigtig god til en hyggelig læsestund i en travl juletid. Den fanger og begejstrer på samme tid.

Begge drenge har været helt opslugte, når vi har siddet sammen og læst. De har snakket med om illustrationerne og historierne i det uendelige, også når vi ikke sad med bogen, har historierne været et stort samtaleemne.

For de voksne er der også meget at komme efter, der er gode illustrationer og historierne bragte gode minder om hyggelige barndomsstunder, som bestemt ikke er blevet mindre hyggelige som voksne, især nu med vores to børn.

Den er klart et must i bogreolen hos enhver Disney fan.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):Køb ‘Fra alle os til alle jer’ her

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Jeg har samlet boganmeldelserne om børnebøger lige her: #Børnebøger

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Fra alle os til alle jer boganmeldelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Fra alle os til alle jer’ her

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Fra alle os til alle jer’ her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply