Aftensmad Mad og kager Opskrifter

Melon- og hindbærsalat

Denne er fundet i et af mine Spis Bedre blade, nemlig det fra juli 2011.
Opskriften er til 25 personer og tager ca. 30 min at lave.

Det er de to bagerste salater og så den røde dressing, som der her kommer opskriften på.

1 vandmelon (1 kg)
1 honningmelon (750 g)
1 galiamelon (750 g)
500 g blandet salat
500 g hindbær

Skræl melonerne, og skær dem i ca. 2 cm store tern eller både. Vend med salat og hindbær.

Hindbærdressing:
400 g hindbær (jeg brugte frosne)
3 usprøjtede lime, revet skal + 3 spsk. presset saft.
1½ tsk salt
3 røde chillier
1 tsk friskkværnet peber
3 spsk honning
3/4 dl olivenolie
1 dl vand

(Optø hindbærrene.)

Blend hindbærrene, og passér dem gennem en sigte. Skyl limefrugterne, og riv skallen. Tilsæt limeskal og 3 spsk limesaft samt de øvrige ingredienser. Rør det sammen, og lad stå indtil serveringen.

Ved servering hældes 1/3 af dressingen over salaten og resten serveres til.

(jeg satte blot dressingen ved siden af, da det ikke var alle der er gode til dressing på salat)

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Bianca
    4. april 2016 at 14:54

    Kan også helt klart anbefale at vente… for puha det var dyrt.. men nu havde jeg sat mig i hovedet det skulle laves 😀

  • Reply
    Agnethe
    4. april 2016 at 14:54

    Nuiiii hvor lyder det bare lækkert Bianca!!! Det skal jeg altså prøve en dag, men det bliver nok først på et tidspunkt, hvor jeg kan få BILLIGE hindbær ellers kommer sådan en salat let til at koste en halv arm!

Leave a Reply