Livsstil

Meet-up hos Café Fleuri med Fynske Influencers

Café Fleuri

Meet-up med Fynske Influencers hos Café Fleuri

Café Fleuri lagde lokaler til, da jeg sammen med Fynske Influencers besøgte caféen til et fagligt meet-up. En super hyggelig café beliggende i Odense.

Reklame – Jeg var inviteret til at besøge Café Fleuri skønne lokaler af Fynske Influencers.

Når man har blogget lige så mange år som jeg, ved man hvor alene man står med de forskellige udfordringer der kan være bag det, at drive en blog. Skriveriet og idéerne er altid kommet mig let og er egentlig også baggrunden for at jeg startede med at blogge. Alle de faglige udfordringer derimod kan det være svært at gennemskue.

Derfor er et meet-up med Fynske Influencers altid en mulighed for at få en faglig snak og en god sparring. Denne gang blev det til et besøg på den lækre Café Fleuri.

Lidt om Café Fleuri:

Ud over den faglige snak serverede Café Fleuri lidt af deres lækkerier og de imponerer mig gang på gang. Serveringen er smuk og indbydende og lige noget for bloggerbillederne. Jeg havde heldigvis taget mit kamera med, så jeg fik også øvet mig med lidt fine billeder.

Café Fleuri

Mig i aktion – fotocredit jordforbindelsen.com

Ud over at være en super hyggelig café med en skøn gårdhave og indbydende og velsmagende mad og drikke, kan du købe forskellige lækre produkter til madlavning eller skønne gave idéer. Så trænger du til et roligt øjeblik i en afslappet atmosfære, så er det Café Fleuri du skal kigge forbi. Caféen ligger lidt væk fra selve gågaden, men det tager kun et øjeblik at gå dertil og så får du ellers ro og atmosfære til at lade op på.

Café Fleuri

Jane og Ulrik byder os velkomne i den skønne gårdhave med lidt varmt at drikke og søde snacks.

Café Fleuri

Café Fleuri

Café Fleuri

Café Fleuri

Café Fleuri

Jeg var endda så heldig at vinde lidt forkælelse fra Compagnie de Provence, som laver lækker naturlig kropspleje helt i Café Fleuri’s ånd.

Skulle du komme forbi Odense og have lyst til lidt lækkert, så kan jeg anbefale et besøg forbi Café Fleuri.

Mange bloggerhilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply