Boganmeldelse Livsstil

Manden i tre dele – læs boganmeldelsen her

Manden i tre dele boganmeldelse

Her finder du min anmeldelse af ‘Manden i tre dele’ af Thomas Bagger

‘Manden i tre dele’ er modtaget til anmeldelse

Manden i tre dele boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com (reklamelink):
Køb Manden i tre dele her

Fakta om bogen

  • Forfatter: Thomas Bagger
  • Titel: Manden i tre dele
  • Udgivelsesdato: 28. juni 2021
  • Forlag: Politikens Forlag

Fra bogens bagside

På et fredet voldanlæg i Sønderjylland finder politiet liget af en nøgen mand. Den døde er dækket til med en presenning og beskyttet af en dyreskræmmer. Forvirringen er total, da det viser sig, at manden døde tre dage tidligere og er blevet stjålet fra det lokale lighus. Men den nøgne mand er ikke forbrydelsen. Han er budskabet.

Voldanlægget har i årtier gemt på en langt mere spektakulær og gruopvækkende hemmelighed, der lynhurtigt får verdenspressens opmærksomhed.

To specialagenter fra enheden Task Force 14 tilkaldes fra København. Den gådefulde David Flugt og den excentriske Lucas Stage. Agenterne får en kølig modtagelse af de lokale politifolk og møder hård modstand i en landsdel, hvor folk køber deres gardiner nedrullede, og de flade marklandskaber kaster lange skygger.

Manden i tre dele er en intens historie om skadelig kærlighed og giftig loyalitet.

Manden i tre dele boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com (reklamelink):
Køb Manden i tre dele her

Boganmeldelse – Manden i tre dele

Efter at have læst bogen sidder jeg tilbage med en følelse af, at jeg burde læse det hele en gang til: For fik jeg nu det hele med.

Thomas Bagger skriver i et tempofyldt flow, hvor det gælder om at holde tungen lige i munden. Der er tænkt nøje over personerne i bogen og alle har deres plads. Jeg måtte indimellem gå et par sider tilbage og sikre mig, at jeg stadig læste den samme bog.

I bogen følger vi fra politiets side William Grandberg, drabschef og Jenny Seland, kriminalassistent. Derudover er der de to Task Force 14 agenter David Flugt og Lucas Stage.

Herudover skifter bogen mellem en Nico og en Emily. Først giver det slet ikke mening, at der indimellem alt det andet, kommer de her to personer. Hvilken betydning har de for handlingen? Foregår det hele samtidig? Hvad tænker og føler de?

Det er netop det sidste som gør, at du som læser får lyst til at læse videre. Der er fokus på personernes sindstilstand og den måde de oplever handlingen lige her og nu. Du kommer helt ind under huden på dem – tror du. For pludselig sker der noget, du slet ikke kunne forestille dig.

Bogen bryder med det klassiske krimi plot, hvor du bliver guidet fra start til slut. I stedet får du hele tiden serveret bidder af forskellige liv og følelser og det er det, der giver dig lyst til at læse videre. Her kan du ikke læne dig tilbage og forvente at få det hele serveret. Der skal tænkes og Thomas Bagger sørger for at spekulationerne hober sig op.

Stedet – Sønderjylland

Nu er jeg ikke Sønderjyde, men jeg har da været i Sønderjylland, da jeg har familie der. Der er ingen tvivl om, at der er steder, hvor der er langt til nærmeste nabo. Samtidig oplever jeg at man holder sammen. Det er netop de to ting, som Thomas Bagger udnytter til at placere sin fortælling lige netop der.

Stedet er også med til at give os et indblik i de to Task Force agenter, da der ikke er tvivl om, at det er gennem deres øjne, at fokus på Sønderjyllands forskellighed fra København er størst.

Det er genialt og samtidig beskrevet på en måde, så der bliver skabt forståelse frem for fordømmelse. Det er slet ikke så meget anderledes end andre steder, der er bare lidt længere mellem husene.

Manden i tre dele boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com (reklamelink):
Køb Manden i tre dele her

Bedømmelse

Vil du gerne læse en krimi, hvor det ikke kun er det tekniske, der er i fokus? Skal du kunne føle og mærke personerne i handlingen? – Så skal du læse Manden i tre dele.

Her bliver spillet på alle følelser og du bliver rystet over den loyalitet og samtidig afstand, der omgiver handlingen i Sønderjylland. Thomas formår at skabe en stemning, der får alle spekulationer og scenarier i gang og det får dig til at ville læse mere.

Jeg ser frem til at læse mere fra Thomas Baggers side.

Køb bogen hos Saxo.com (reklamelink): Køb Manden i tre dele her

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Manden i tre dele boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com (reklamelink):
Køb Manden i tre dele her

Manden i tre dele boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com (reklamelink):
Køb Manden i tre dele her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply