Aftensmad Mad og kager Opskrifter

Kyllingesuppe med rodfrugter og kokosmælk

Til madplanen for uge 8 var det Spis Bedre, januar 2011 vi havde snust efter inspiration i. Da vi begge efterhånden er blevet ret glade for at bruge kokosmælk og rød karrypasta i maden, synes vi det kunne være sjovt at prøve det af i denne suppe.

Det smager virkelig himmelsk. En dejlig cremet suppe med bid i. 

Til 4 personer
400 g kyllingebryst
1 løg
2 fed hvidløg
400 g gulerødder 
400 g pastinakker
2 spsk rød karrypasta
1 spsk olivenolie
2 dl vand
1 hønsebouillonterning
2 dåser kokosmælk a’ 400 ml
1 tsk salt
Tilbehør: brød (vi havde lidt hjemmelavet flute i fryseren. 
Skær kyllingekødet i mindre stykker. 
Pil og hak løg og hvidløg. 
Skræl gulerødder og pastinakker og skær dem i mindre mundrette størrelser. 
Svits grøntsagerne med karrypastaen og olien i en gryde. 
Tilsæt vand og bouillonterning og lade det koge. 
Hæld kokosmælk ved og bring igen i kog. 
Læg kyllingestykkerne i og lad det hele koge i ca. 5 minutter under låg til kyllingen er gennemkogt. 
Si væsken fra i en skål og blend den skummende med en stavblender. 
Smag til med salt og hæld det tilbage i gryden. 
Server suppen med lidt lækkert brød til. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply