Boganmeldelse Livsstil

Kagebogen af Annemette Voss Fridthjof – se mere her

Kagebogen boganmeldelse

Jeg har læst og testet opskrift fra ‘Kagebogen’ af Annemette Voss Fridthjof. Find min boganmeldelse her.

‘Kagebogen’ er modtaget til anmeldelse.

Kagebogen boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb’ Kagebogen’ her

Fakta om bogen:

Forfatter: Annemette Voss Fridtjof
Titel: Kagebogen
Udgivelsesdato: 1. oktober 2020
Forlag: Politikens Forlag

Fra bogens bagside

Alle er vilde med kage, og man går aldrig galt i byen med at bage en helt almindelig god, fugtig skærekage. ‘Kagebogen’ er fuld af form- og skærekager, som egentlig ikke gør det store væsen af sig, men som bare smager super godt. I virkeligheden nok den slags kager, som de allerfleste af os elsker og kan huske fra vores barndom. Fordi de er nemme og lige til at overskue, og fordi de smager, som kager bare skal smage.

Denne bog gør det let at gøre det lækkert, for nu behøver du kun at lede ét sted. Annemette Voss Fridthjofs samling af de nemmeste, bedste og mest velsmagende kager består af alle klassikerene og lidt til. Fra de mest traditionelle som marmorkage, banankage, klassens time-kage, brownie og gulerodskage til mere nytænkte, men dog simple kager, som f.eks. pistaciekager og mandelkage med rabarber.

Opskrifterne er bullet proof – de fungerer bare. Derududover indeholder bogen et helt afsnit med gode frostings, gode cremer og andet lækkert tilbehør, der gør sig godt på og i de friskbagte kager.

Med ‘Kagebogen’ i hånden behøver der ikke at være langt fra tanke til handling, når kagetrangen melder sig, eller der skal bages til børnehaven. Sværhedsgraden er i bund, der er lagt an til hygge, og den dejlige duft af hjemmebag er snart i hus.

Kagebogen boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb’ Kagebogen’ her

Boganmeldelse – Kagebogen

Bogens opbygning

Annemette starter bogen med sit forord – De glemte kager. Som hun skriver: ‘de kager, som ikke gør det store væsen af sig, men som bare smager super godt.’

Herefter giver hun en god liste med basisudstyr, teknikker til at behandle dejen rigtigt og en oversigt over de rette ingredienser.

Herefter kommer opskrifterne, som består af alle klassikerne, skærekager og tilbehør til skønne kager.

Alt i alt det en rigtig kagebog skal indeholde.

Mit indtryk

Bogen er stillet op på en overskuelig og nemt tilgængelig måde. Der er ingen tvivl om at her, er det smagen, der er i centrum samt det enkle og klassiske.

Først giver Annemette en god solid basisviden til dig, der er ny i køkkenet eller bare har brug for at få frisket op, hvordan det hele nu hænger sammen.

Herefter får du en hel bunke opskrifter, som er lige til at gå til og samtidig inspirerer med fine og enkle billeder.

Hele illustrationen og opsætning af bogen viser, at vi har fat i en bog, hvor det er det enkle, der er i fokus . Alle opskrifter har fået en sværhedsgrad, så du også nemt kan beslutte hvor du skal starte.

Selv måtte jeg testbage en klassisk mazarinkage.

Det er ikke ret tit, at jeg bager en enkel skærekage udover den klassiske chokoladekage (det er som regel børnene der vælger), men her kan jeg kun give Annemette ret.

Det simple kan også noget. I stedet for at stå flere timer i køkkenet, var det hurtigt og nemt at lave kagen og så skulle jeg bare vente på den kølede af, før der kom et skønt lag chokolade på toppen.

Super nemt og den smagte skønt. En hyldest til det klassiske.

Bedømmelse

Kagebogen er både til nybegynderen og dig der er mere avanceret i et køkken. Tit springer vi hen til det kendte og giver fuld knald på pynt og opbygning, for sådan gør man i dag.

Prøv i stedet at læne dig tilbage og se på de klassiske kager. Det er her du bliver klogere på bagværk, smage og sammensætninger.

Rigtig god fornøjelse i køkkenet.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):Køb’ Kagebogen’ her

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Vil du gerne læse lidt mere om kogebøger, så har jeg samlet dem her #kogebøger

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Kagebogen boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb’ Kagebogen’ her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply