Livsstil

Forkælelse til min hud

Australien Bodycare

Forkælelse til min hud – fordi det er vigtigt at pleje huden ordentligt.

Produkterne er sponsoreret, men meninger er helt mine egne. 

Efter to graviditeter har jeg døjet en del med acne og nu hvor mindste er fyldt 3 år, var jeg også begyndt at blive frustreret. Selv som teenager var min hud ikke så slem. Selvom det er rart at man aldersmæssigt bliver bedømt til at være yngre, når man har passeret 30 år. Så er det ikke lige på den måde man gerne vil bedømmes.

Jeg har derfor forsøgt mig med forskellige produkter, som desværre ikke har fungeret. Nu tror jeg det er lykkes. Husk at bare fordi det fungerer for mig, betyder det ikke at det er en mirakelkur. Vores hudbalance er forskellig og reagerer derfor heller ikke ens. Alligevel vil jeg smide en anbefaling efter disse lækre produkter, for efter jeg er begyndt at bruge dem, har jeg hørt fra flere at de også virker for dem.

Australien Bodycare produkterne:

Produkterne er ikke nye, men har faktisk eksisteret længe. De første produkter fra Australien Bodycare kom på hylderne allerede i 1990 og har nu fået et ekstra løft i en lækker emballage, som fint kan pynte på badeværelseshylden.

Ingrediensen som bare virker for mig og flere af dem jeg har talt med er netop primær ingrediensen i de her skønne produkter. Tea tree oil går ind og beroliger huden og det hart min hud islær haft brug for.

Ansigtspleje serien består af en face wash, face tonic, face mask, face cream og en spot stick. Jeg er især begejstret for deres face mask.

Face masken er en lerbaseret maske med sandeltræ-nøddeskaller, som giver dig en nænsom eksfoliering. Så ud over at friske op får du nemt og effektivt fjernet døde hudceller. Duften fra tea tree olien er lidt stærk i starten, men den forsvinder hurtigt igen og efterlader huden frisk og beroliget.

Lidt grænseoverskridende, men jeg har faktisk taget et før og efterbillede og selvom min hud langt fra er helt ovenpå igen efter 5 år med acne, så er jeg ikke i tvivl om forskellen.

Alle produkterne er selvfølgelig fri for parabener og parfume.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Agnethe Vinther Thorsen
    25. december 2017 at 20:41

    Det er jo en ret vild forskel! Hvor længe har du brugt Det?
    Jeg har selv døjet rigtig meget med min hud helt fra jeg var teenager og nu hvor jeg har rundet de 35, synes jeg ikke det er fedt længere… Jeg er ved at have nogenlunde balance i huden, men det kom først efter, at en kosmetolog fortalte mig, at jeg har kombineret hud og den har brug for meget mere fugt… Jeg brugte selv Australian Body Cares produkter som teenager samt Bodyshops Tea Tree Oil og begge mærker havde én rigtig god effekt på min teenage hud…

Leave a Reply