Aftensmad Mad og kager Opskrifter Stop spild af mad

Farsbrød med spinat og ost – Stop spild af mad

Til den lette spidskåls og gulerodssalat fik vi farsbrød med masser af grønt.
Da jeg havde brugt min spirelli til gulerødderne blev der midten og enden af gulerødderne til overs. Dem brugte jeg i farsbrødet, så de ikke endte med at gå til spilde. 
500 g hakket svinekød
1 porre
ca. 4 gulerødder i alt eller rester fra spirelli svarende hertil
1 æg
1 dl tomatpure
1 spsk worcestershiresauce
1 spsk dijonsennep
½ spsk tørret oregano
salt og peber
400 g frosset spinat
180 g blok ost ala feta

Tø spinaten op og si væden fra.
Tænd ovnen på 180 grader
Hak porren fint sammen med gulerødderne i en foodprocessor.
Kom dem i en skål sammen med svinekød, æg, tomatpure, worcestershiresauce, dijonsennep, oregano salt og peber.
Rør det hele godt sammen og fordel det på et stykke bagepapir.
Smuldr blok osten og kom den sammen med spinaten ovenpå farsen.  Rul farsen sammen og tryk enderne sammen så fyldet bliver inde i rullen.
Kom rullen i en smurt brødform, eller en form foret med bagepapir.  

Bag i ovnen i 1 time og 15 minutter. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply