Boganmeldelse Livsstil

Valdemarsro jul – find boganmeldelse her

Valdemarsro Jul boganmeldelse

Her finder du boganmeldelse af ‘Valdemarsro Jul’ af Ann-Christine Hellerup Brandt

‘Valdemars ro’ er modtaget til anmeldelse.

Valdemarsro Jul boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Valdemarsro jul’ her

Fakta om bogen:

Forfatter: Ann-Christine Hellerup Brandt
Titel: Valdemarsro jul
Udgivelsesdato: 30. september 2021
Forlag: Politikens Forlag

Fra bogens bagside

Duften af julens krydderier spreder den dejligste julestemning. Julen lyser op i den mørkeste tid på året og emmer af hygge, nærvær med familie og venner og masser af dejlige traditioner. Ann-Christine, VALDEMARSRO

Valdemarsro Jul er julens grundbog, som du hvert år kan hygge dig med at finde frem fra kassen med julepynt og have stor glæde af i hele julemåneden.

Her får du alle de gode, lækre og nemme opskrifter, der hører juletiden til, med alt fra julens sprøde småkager til konfekt, luciabrød, gløgg og brændte mandler til adventens hyggestunder. Du får alle de skønneste opskrifter til det helt store klassiske julefrokostbord og ikke mindst alle opskrifterne til at lykkes med den klassiske julemiddag. Der er andesteg, langtidstegt gås, en saftig kalkun, flæskesteg med sprød svær og dertil alt, hvad familiens julehjerter kan drømme om af tilbehør til julemiddagen. Ann-Christine deler sine bedste tip til planlægningen af julemiddagen, så julen kan nydes i fulde drag uden stress. Bogen rummer desuden mange dejlige opskrifter på både klassiske og nye juledesserter.

I bogen finder du også hyggelige sider, som du selv kan udfylde med ‘julen år for år.

Valdemarsro Jul boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Valdemarsro jul’ her

Boganmeldelse – Valdemarsro jul

Mit første indtryk af bogen er, at der her er tale om en bog hvor der er fuldt fokus på julehyggen. Det bliver jeg også bekræftet i, da jeg kigger på indholdsfortegnelsen.

Der er både blevet plads til småkager, kager og konfekt samt julens middage, frokoster og desserter. Selv et afsnit om julens rester er kommet med.

Før hvert afsnit er der skrevet en lille generel tekst. Den består af en lille hilsen om temaet for afsnittet. Ved de afsnit hvor der er behov for det, er der også skrevet gode tips. For eksempel skriver Ann-Christine lidt om gode tips til julens småkager, gode råd til planlægning af julemiddagen og tips til and og gås.

Er det første gang du skal forberede en julemiddag, er det de afsnit som jeg vil fremhæve. De kan give dig en ro inden du går i gang, for der er ingen tvivl om at julens måltider er fyldt med mange følelser.

På den måde har du et godt udgangspunkt for at gå i gang. Læs dem igennem og hav dem med i tankerne, når du får planlagt din helt egen julemiddag.

Selve opskrifterne i bogen er bygget enkelt og overskueligt op. Der er billeder til og der er både givet oplysning om antal og tid.

Valdemarsro Jul boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk
Valdemarsro Jul boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Test af opskrift – Dadelkugler med pebernøddesmag

Jeg ville gerne prøve noget lidt anderledes, men samtidig velkendt. Derfor var det oplagt at kigge nærmere på Dadelkugler med pebernøddesmag. Både fordi jeg ikke før har lavet dadelkugler til jul, men også fordi jeg bar nysgerrig på smagen af pebernødder.

Børnene kom begge med i køkkenet og i løbet af ingen tid, var der dadelkugler klar.

Valdemarsro Jul boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Opskriften var nem og overskuelig, men desværre syntes børnene at de var lidt stærke pga. peberet. Så derfor vil jeg skrue lidt ned for det en anden gang.

Dadelkuglerne skal trilles i hakkede hasselnødder. Der var næsten lige så meget tilbage, som der sad på dadelkuglerne, så dem kan man sagtens lave mindre af.

Valdemarsro Jul boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Det var sjovt at prøve lidt andet af og det er ikke sidste gang, at vi forsøger at lave dadelkugler. Det er jo dejligt nemt og lækkert.

Bedømmelse – Valdemarsro jul boganmeldelse

De fleste har allerede deres klassiske og kendte juleopskrifter og herhjemme er selvfølgelig ingen undskyldning. Ellers ville jeg nok heller ikke have denne blog 😉 Det er dog ingen hindring for at finde nye og spændende opskrifter til køkkenet.

Der er både fokus på alle de gode klassiker, men Ann-Christine har også tænkt anderledes og givet nye input til julens stunder. Husk på – der er lige så mange traditioner, som der er familier.

Derfor kan bogen både bruges af dig, der er garvet i køkkenet og gerne vil inspireres til nye opskrifter og dig, der er nybegynder og gerne vil kaste dig ud i julens skønne lækkerier.

Pluk det du synes er spændende fra hvert afsnit og husk at læse de gode råd, som vil hjælpe dig med at få en god oplevelse i stedet for stress og jag.

Rigtig god fornøjelse.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink): Køb ‘Valdemarsro jul’ her

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Vil du gerne læse lidt mere om kogebøger, så har jeg samlet dem her #kogebøger

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply