Boganmeldelse Livsstil

Sommer-serien af Jenny Han – læs anmeldelsen her

Sommer-serien boganmeldelse

Her finder du boganmeldelsen af bog 1 og 2 i Sommer-serien af Jenny Han. Bøgerne hedder ‘Den sommer alting ændrede sig’ og ‘Sommer uden dig’.

‘Den sommer alting ændrede sig’ og ‘Sommer uden dig’ er modtaget til anmeldelse.

Sommer-serien boganmeldelse

Køb bøgerne hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Den sommer alting ændrede sig’ her
og køb ‘Sommer uden dig’ her

Fakta om bøgerne:

  • Forfatter: Jenny Han
  • Titler: Den sommer alting ændrede sig og Sommer uden dig
  • Udgivelsesdato: 18. juni 2020
  • Forlag: CARLSEN
  • Anbefales fra 12 år

Den sommer alting ændrede sig

Fra bogens bagside

Hver gang Belly holder sommerferie ved havet, har hun altid haft et lille ønske om, at en af hendes venner, brødrene Conrad og Jeremiah, ville bemærke hende på samme måde, som hun bemærker dem. Men de har bare været venner.

Så en sommer begynder tingene at ændre sig. De lange blikke. De pludseligt generte smil. Der blomstrer endelig følelser op – problemet er bare, at det ikke kun er én af brødrene, der viser interesse. Det er dem begge – og Belly aner ikke, hvad hun skal gøre.

Boganmeldelse – Den sommer alting ændrede sig

I bogen følger vi Belly og hendes vej mod at blive teenager. I mange år har hun bare været den der irriterende lillesøster, som fulgte hendes bror og venner.

Som ene pige og den mindste har det været svært for hende at finde fodfæste som andet end den lille.

Det følger hendes også nu hvor hun er blevet 15 år. Selvom hun nu er stor nok til at følge med drengene, er de overbeskyttende samtidig med at de forsøger, at holde fast i den måde tingene plejer at være.

Sommeren i Cousins Beach er et holdepunkt for Belly. Det er hendes mors veninde Susannah, som ejer huset, men hendes mor har kommet i huset altid, så for dem kan sommeren ikke være anderledes.

Bogen handler både om sommeren her og nu, men vi bliver også introduceret for tidligere somre og de oplevelser, som præger Belly og hendes liv.

Det er gennem de tilbageblik, at du som læser lærer Belly at kende og får et indtryk af hvorfor det er så vigtigt for hende at holde fast i sine somre i Cousins Beach.

Denne sommer kommer drengene til at have en stor indvirkning. Det er denne sommer hun får sin første sommerkæreste og det kommer til at have stor betydning for samspillet i huset.

Sommer-serien boganmeldelse

Køb bøgerne hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Den sommer alting ændrede sig’ her
og køb ‘Sommer uden dig’ her

Sommer uden dig

Fra bogens bagside

Belly plejede at tælle ned til sin ferie i Cousins Beach, hvor hun kunne være sammen med Conrad og Jeremiah. Men ikke i år. Ikke efter Susannah blev syg igen, og Conrad bare virkede… ligeglad. Alt det, der var godt og rigtigt, er smuldret og har efterladt Belly trist.

Men da Jeremiah ringer og fortæller, at Congrad er forsvundet, ved Belly, at der kun er én ting at gøre; hun må tilbage til Cousins Beach, så de alle tre kan være sammen igen. Hvis det er deres sidste sommer sammen, skal det være i Cousins Beach.

Boganmeldelse – Sommer uden dig

Dette er bog nr. 2 i sommer-serien og her får du lov at komme tættere på Jeremiah. Denne gang foregår bogen både fra hans synspunkt og Bellys.

Her får du indblik i hvordan sidste sommer påvirkede dem begge og hvordan det har haft følger hele året efter.

Denne sommer er de allesammen blevet mere selvstændige, samtidig med at de alle forsøger at finde fodfæste i den nye situation efter Susannahs død. De tackler det meget forskelligt og sorgen følger dem tæt.

Livet skal gå videre, men hvordan gør det det, når ingenting er som det plejer?

Sommer-serien boganmeldelse

Køb bøgerne hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Den sommer alting ændrede sig’ her
og køb ‘Sommer uden dig’ her

Bedømmelse af bog 1 og 2 i sommer-serien

Skrivestilen er glidende og let at læse, samtidig med at der behandles store følelser undervejs.

Bøgerne er skrevet op omkring somrene og det er et mysterie hvordan resten af året ser ud for dem alle, men det er heller ikke vigtigt. Det vigtige er hvordan de holder sammen på trods af eller netop på grund af deres somre sammen.

Serien anbefales fra 12 år, hvilket jeg er helt enig i. Det er en god bog til teenage pigen, som gerne vil kunne spejle sig i de personer, hun læser om.

Køb bøgerne hos Saxo.com her (reklamelink): Køb ‘Den sommer alting ændrede sig’ her og køb ‘Sommer uden dig’ her

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Sommer-serien boganmeldelse

Køb bøgerne hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Den sommer alting ændrede sig’ her
og køb ‘Sommer uden dig’ her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply