Boganmeldelse Livsstil

Meyers Jul – find boganmeldelse her

Meyers jul boganmeldelse

Her finder du boganmeldelse af Meyers Jul skrevet af Meyers Madhus

‘Meyers Jul’ er modtaget til anmeldelse.

Meyers jul boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Meyers jul’ her

Fakta om bogen:

Forfatter: Meyers Madhus
Titel: Meyers Jul
Udgivelsesdato: 20. oktober 2021
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Fra bogens bagside

Meyers Jul tager over 568 sider og gennem mere end 250 opskrifter denne elskede højtids traditioner, smage og madhåndværk under kærlig behandling. Alt det klassiske fra and, gås og flæskesteg til rødkålen og de brunede kartofler formidles med stor præcision og indlevelse. Claus Meyer og co. præsenterer lokale klenodier som vendsysselsk grønlangkål og sønderjysk surrib side om side med julemad fra andre lande og retterne til familiens egen jul. Også den grønne julemad, der fylder mere og mere på danske juleborde, bliver undersøgt med stor appetit.

Meyers jul er drømmen om alt det, vi skal bage, koge, stege og sætte til livs i juletiden sammen med dem, vi holder af. Enhver kan være med, alt imens også den rutinerede i et køkken går klogere og mere velforberedt til julens madlavning.

Meyers jul boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Meyers jul’ her

Boganmeldelse – Meyers Jul

Da jeg fik denne kæmpe store bog i hånden blev jeg faktisk lidt overvældet. Da jeg er typen, der læser kogebøger lidt ligesom skønlitteratur, var jeg vist allerede lidt forpustet. Da jeg begyndte at dykke ned i bogen gav det hele lidt mere mening, men jeg endte nu med ikke at læse det hele.

Bogen er bygget meget overskueligt op med en indholdsfortegnelse, der spænder over bagværk, konfekt og chokolade, drikke, Decembermad, julefrokost, juleaften og retterne til juleferien.

Du får altså med bogen her et helt slaraffenland over opskrifter. Samtidig dykker Meyers Madhus ned i emner som Decembers råvarer, noget om sild, pølsemageri og røg samt gris, and, gås og kalkun. De klassiske december spekulationer, når du skal i gang med både klassikerne og nye retter.

På den måde er du som nybegynder godt klædt på, når julens lækkerier skal laves og som mere øvet kan du dykke ned og nørde lidt ekstra.

Grønne retter

At Meyers Madhus tager fat om både de klassiske retter og samtidig har fokus på de grønne retter, er et kæmpe plus for bogen. På den måde har du det hele samlet under et og kan tilgodese hele familien.

Herhjemme har vi allerede talt om, at vi skal se lidt på de Grønne hovedretter under afsnittet Juleaften. At få det grønne med på julebordet, er noget som vinder mere og mere ind. Så det skal vi bestemt også prøve. Så skidt med, at vi ikke selv holder juleaften. Det må være en god undskyldning for at lave en ekstra hyggelig aften i juleferien.

I bogen berører de også forskellige egnsopskrifter. Med familier der rejser på kryds og tværs af Danmark, er det perfekt, hvis gæsterne skal have lidt fra egen hjemegn.

Bogen er illustreret med hyggelige billeder og du kan ikke undgå at komme i julestemning. Selve opskrifterne er delt klassisk op med mængdeangivelse og tekst til fremgangsmåden. Du kan derfor bare gå i gang.

Sidst men ikke mindst vil jeg fremhæve siderne ‘Hvornår skal du i gang?’. Her får du en oversigt over hele årets gang, så du nemt kan lave hjemmelavede lækkerier helt fra bunden på de tidspunkter, hvor råvarerne er i sæson. Samtidig sikrer du at tingene trækker den tid, de skal og du bare kan plukke fra hylderne, når julen kommer.

Meyers jul boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Meyers jul’ her

Bedømmelse

Med bogen Meyers Jul får du et helt leksikon at jul. På den måde har du det hele samlet under et og du kan være sikker på, at der er opskrifter, som du ikke har prøvet af. Det betyder også at du skal vælge ud. Du kan nemt blive overvældet af bogens størrelse, så mit råd til dig, er at holde dig til indholdsfortegnelsen og dykke ned i opskrifterne den vej.

Vil du gerne have en bog, der har taget højde for det hele. Så er det Meyers Jul du skal have fat i.

Rigtig god fornøjelse.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink): Køb ‘Meyers jul’ her

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Vil du gerne læse lidt mere om kogebøger, så har jeg samlet dem her #kogebøger

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Meyers jul boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Meyers jul’ her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply