Boganmeldelse Livsstil

Øjet der ser – Warwick serien 1 – læs anmeldelsen her

Boganmeldelse øjet der ser

Her finder du boganmeldelsen af Øjet der ser – første bind i Warwick-serien af Jeffrey Archer.

‘Øjet der ser’ er modtaget til anmeldelse.

Boganmeldelse øjet der ser

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Øjet der ser’ her

Fakta om bogen:

  • Forfatter: Jeffrey Archer
  • Titel: Øjet der ser
  • Udgivelsesdato: 10. marts 2020
  • Forlag: Lindhardt og Ringhof

Fra bogens bagside

William Warwick har altid drømt om at komme ind i politiet, og i starten af 1980’erne søger han optagelse i Metropolitan Police i stedet for at blive advokat som sin far. Han starter sin karriere som ordensbetjent og rykket hurtigt videre op i systemet i Scotland Yard.

Under efterforskningen af sin første store sag, røveriet af et uvurderligt maleri af Rembrandt, møder han Beth Rainsford, som han forelsker sig hovedkuls i. Men Beth har en hemmelighed, som hun for alt i verdenen ikke vil have afsløret.

Med ‘Øjet der ser’ introduceres William Warwick, den sympatiske kriminalbetjent, der har sat sig som mål at bekæmpe kriminalitet alle steder i samfundet, koste hvad det vil.

Fra pressebrevet

Om forfatteren: Jeffrey Archer er britisk forfatter og tidligere politiker. Archer har solgt over 330 millioner bøger på verdensplan, og de har ligget nummer et på bestsellerlisterne overalt. Hans bøger er udkommet i 97 lande. Jeffrey Archer bor i London.

Boganmeldelse øjet der ser

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Øjet der ser’ her

Boganmeldelse – Øjet der ser

Bogen er blevet slået stort op med henvisning til Clifton-krøniken, som Jeffrey Archer også står bag. Den kender jeg dog ikke, så det var med helt nye øjne, at jeg gik igang med bogen.

I bogen følger vi William og hans vej frem i politiet, hans familiedramaer og hans fortid. På den måde får du som læser et indblik i hvem William er og hvorfor han gør som han gør.

Fra barns ben har William været lidt af en detektiv og det er denne interesse, der fører ham ind i politiet. Modsat hans far, som forsvarer forbryderne, vil han gerne opklare sagen og få anholdt den rigtige.

Grace er Williams søster, som ligesom faren, er blevet advokat. Hun forsvarer dog et andet klientel end hendes far.

William er en meget sympatisk mand, hvilket kommer ham til gode i jobbet hos Scotland Yards afdeling for Kunst og Antikviteter. Han har læst kunsthistorie og har derfor en god baggrund til jobbet.

Bogens tid er en interessant faktor. Den har stor indvirkning på Williams måde at agere på og den måde han er med til at opklarer de sager, han bliver stillet overfor.

I bogen får du den klassiske detektiv fornemmelse, som ud over den måde handlingen udspiller sig på, bliver bygget op af en skrivestil fyldt med humor og små bemærkninger, som giver dig lyst til at læse videre.

Boganmeldelse øjet der ser

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Øjet der ser’ her

Bedømmelse

Det er ikke en skrivestil, som normalt er at finde hos mig, men Jeffrey Archer får solgt den til mig. Jeg vil gerne læse mere og opklare flere sager i selskab med William Warwick.

Jeg kan lide, at jeg som læser bliver guidet igennem sagerne i ægte klassisk detektiv stil og dermed bliver godt underholdt og samtidig får lidt spænding med på vejen.

Er du til de klassiske detektiv romaner, så er det her en bog, som du skal have fat i. Den har det hele.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink): Køb ‘Øjet der ser’ her

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Boganmeldelse øjet der ser

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Øjet der ser’ her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply