Boganmeldelse Livsstil

Boganmeldelse: Flytte hjemmefra kogebog

Flytte hjemmefra kogebog

Boganmeldelse: Flytte hjemmefra kogebog

Jeg har læst og afprøvet opskrifter fra Flytte hjemmefra kogebog af Louisa Lorang. Bogen bliver markedsført under temaet nem, hurtig og billig mad. Læs anmeldelsen her.

Flytte hjemmefra kogebog er modtaget til anmeldelse.

Flytte hjemmefra kogebog

Fakta om bogen:

Forfatter: Louisa Lorang
Titel: Flytte hjemmefra kogebog
Udgivelsesdato: 22. august 2018
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Boganmeldelse:

Bogen bliver markedsført under temaet nem, hurtig og billig mad. Næsten ingen opvask.

Jeg kan rigtig godt lide at lave mad, men med to små børn kan jeg også rigtig godt lide nem mad. Derfor havde jeg ret store forventninger til bogen, da jeg tænker at noget der er nemt som flytte hjemmefra mad, bestemt også må være nemt på de dage, hvor det skal gå lidt stærkt med de to små, legeaftaler og diverse fritidsaktiviteter.

Når jeg får en kogebog i hånden sker der det, at jeg simpelthen læser den ligesom enhver anden bog. Jeg vil gerne have alle fakta med og synes det er så hyggeligt, når forfatteren kommer med små kommentarer til opskrifterne.

Bogen er delt op i 3 sektioner; opskrifter der tager max. 15 minutter, max 30 minutter og mad på 30 minutter plus. Så kan det da ikke være nemmere at vurdere, hvor i bogen der skal søges efter en opskrift.

Alle opskrifter er nemme at gå til og så giver Louisa små tips under opskrifterne.

Opskrift:

En af de opskrifter jeg fik prøvet af var opskriften: “Toast med ærte-mash og mozzarella.” Retten blev serveret en aften, hvor vores datter skulle til spejder og vi egentlig bare ville have en rugbrødsmad. Ud over at være et nemt og hurtigt aftensmåltid, så vil jeg bruge ærte-mash og mozzarella som fyld på min frokost. Det er et super godt pift til de kedelige rugbrødsmadder og så får jeg nemt tilføjet lidt ekstra grønt.

Bedømmelse:

Bogen er lige så nem, som den lover at være. Retterne er med få ingredienser og tager ingen tid at lave. Perfekt til dig der har et lille køkken og ikke den store kendskab til madlavningen og netop flyttet hjemmefra, men jeg vil bestemt også anbefale bogen til os travle børnefamilier. Retterne er gode at have til de dage, det skal gå stærkt og menuen gerne må være lidt mere spændende, men uden at kræve for meget.

Bogen får 5 stjerner ud af 5 mulige.

Rigtig god fornøjelse i køkkenet.

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Vil du gerne læse lidt mere om kogebøger, så har jeg samlet dem her #kogebøger

Mange læsehilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply