Boganmeldelse Livsstil

Millionæren fra Singapore – læs boganmeldelsen her

Millionæren fra Singapore

Boganmeldelse: Millionæren fra Singapore

Jeg har læst og anmeldt bogen Millionæren fra Singapore af Kevin Kwan

Millionæren fra Singapore er modtaget til anmeldelse.

Millionæren fra Singapore

Køb bogen hos Saxo.com her (reklame link):
Køb Millionæren fra Singapore

Fakta om bogen:

  • Forfatter: Kevin Kwan
  • Titel: Millionæren fra Singapore
  • Udgivelsesdato: 19. februar 2019
  • Forlag: Hr. Ferdinand

Fra bogens bagside

Da Rachel Chu og Nicolas Young falder for hinanden i New York, ved hun ikke, at han er en af Singapores mest eftertragtede unge mænd. Men da han inviterer hende med til sin hjemby for at deltage i et bryllup, går det langsomt op for Rachel, at Nicholas muligvis er mere end bare almindeligt velhavende. Faktisk er han stinkende, stenhamrende rig, som man kun kan være det i Singapore.

Under besøget møder Rachel Astrid, it-pige extraordinaire, Eddie, hvis familie nærmest bor på siderne af Hong Kongs sladderblade, og Eleanor, Nicks indflydelserige mor, som har meget stærke meninger om, hvem hendes søn bør, og absolut ikke bør, gifte sig med.

Millionæren fra Singapore er første bog i Crazy Rich Asians-triologien, der har taget verden med storm. om med og mød Nicholas og Rachel, den cilde Familien Young og det unge pars sjove og enestående crew af venner i en jungle af gamle penge, nye penge, skeletter i skabene, nysgerrige slægtninge, golddiggers og fuckboys, forsvundne fædre og iskolde mødre.

Om forfatteren – fra pressebrev

Kevin Kwan er født og opvokset i det Singapore, han levende beskriver i bøgerne. Som 11-årig flyttede han til USA med sin familie, hvor han senere blev uddannet fra Houston Universitet samt Parsons School of Design. Herefter arbejdede han en årrække som kreativ konsulent for nogle af New Yorks største stjerner, lige fra Andy Warholds ‘Interview Magazine’ til MoMa, inden han i 2013 vendte tilbage til sin første store kærlighed, bøgerne, med bestsellertriologien ‘Crazy Rich Asians’.

Bøgerne er indtil videre solgt til udgivelse på 32 sprog.

Boganmeldelse

Allerede inden jeg har åbnet første side, er forventningerne sat højt.

Med starten af en bestsellertriologi forventer jeg selvfølgelig underholdning fra start til slut. – det må jeg sige jeg fik.

Rachel ved slet ikke hvad hun er gået med til, da hun tager med Nicholas hjem til Singapore.

Hun bliver mødt af en kultur, som kræver at hun holder tungen lige i munden, mens hun navigerer rundt i traditioner, hemmelighedskræmmeri og penge.

I Singapore er der masser af intriger, gamle rivaler og folk med stærke holdninger.

Det er slet ikke til at forstå at denne side af verdenen findes, hvor rige mennesker er så rige, at deres problemer bestemt er helt anderledes end dem vi andre møder. Det skaber sjove forviklinger undervejs, som jeg slet ikke havde forudset.

Jeg er imponeret over hvordan Rachel tager de oplevelser hun møder undervejs. Den verden hun er endt i er så langt fra den virkelighed hun kender hjemme i New York. Alligevel formår hun at forblive tro mod sig selv og hendes værdier.

Det er også de værdier, der til tider gør det svært for hende at forstå de ting hun oplever undervejs.

Allerede fra start af er der fart på og det kan være svært at holde styr på alle de personer, som påvirker Nicholas eller er en del af hans familie.

Jeg måtte flere gange ty til det velplacerede stamtræ forrest i bogen fordi jeg ikke lige havde fanget et navn eller hvordan vedkommende havde noget med Nicholas at gøre.

Bedømmelse

Bogen er underholdning fra start til slut. Som læser får du oplevelsen af, at du sammen med Rachel træder ind i et helt andet univers, hvor de regler man kender ikke gælder.

Det er slet ikke til at forudse undervejs, hvad Rachel vil blive udsat for næste gang og alligevel ligger det lidt i kortene hvor hun ender.

Kevin Kwan formår at trække pinen til det sidste og udsætter Rachel for alverden prøvelser, før vi til slut finder ud af hvordan det påvirker hende og Nicholas’ forhold og ikke mindst forholdet til hans familie.

Bogen får 5 ud af 6 stjerner herfra.

Jeg er spændt på hvad bog når 2 i triologien om Crazy Rich Asians har at byde på.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklame link):Køb Millionæren fra Singapore

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Millionæren fra Singapore

Køb bogen hos Saxo.com her (reklame link):
Køb Millionæren fra Singapore

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply