Boganmeldelse Livsstil

Den Kinesiske Forlovelse – læs boganmeldelsen her

Den kinesiske forlovelse

Boganmeldelse: Den Kinesiske Forlovelse

Jeg har læst og anmeldt bogen Den Kinesiske Forlovelse af Kevin Kwan

Den Kinesiske Forlovelse er modtaget til anmeldelse.

Den kinesiske forlovelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklame link)
Køb den Kinesiske Forlovelse

Fakta om bogen:

  • Forfatter: Kevin Kwan
  • Titel: Den Kinesiske Forlovelse
  • Udgivelsesdato: 26. marts 2019
  • Forlag: Hr. Ferdinand

Fra bogens bagside

I morgen skal Rachel Chu giftes, og hun burde være ekstatisk. Alt er som i en drøm med planerne for dagen, og Nick Young er ligeglad med alle sine sensationshungrende slægtninges mening, når han siger farvel til en af Asisens største formuer for at gifte sig med Rachel. Alligevel er hun ked af at hendes biologiske far, som hun aldrig har kendt, heller ikke denne gang deltager i en af hendes livs store begivenheder.

Men pludselig finder Rachel ved et tilfælde ud af, hvem der er hendes far, og hun hvirvles ind i en verden af glitter, skyskrabere og hurtige biler. En verden, hvor folk ikke bare er rige, de er Kina-rige.

Den kinesiske forlovelse er anden bog i Crazy Rich Asians-triologien, der har taget verden med storm. Kom med og mød Nicholas og Rachel, den vilde Familien Young og det unge pars sjove og enestående crew af venner i en verden af gamle penge, nye penge, skeletter i skabene, nyrige slægtninge, golddiggers og fuckboys, forsvundne fædre og iskolde mødre.

Om forfatteren – fra pressebrev

Kevin Kwan er født og opvokset i det Singapore, han levende beskriver i bøgerne. Som 11-årig flyttede han til USA med sin familie, hvor han senere blev uddannet fra Houston Universitet samt Parsons School of Design. Herefter arbejdede han en årrække som kreativ konsulent for nogle af New Yorks største stjerner, lige fra Andy Warholds ‘Interview Magazine’ til MoMa, inden han i 2013 vendte tilbage til sin første store kærlighed, bøgerne, med bestsellertriologien ‘Crazy Rich Asians’.

Bøgerne er indtil videre solgt til udgivelse på 32 sprog.

Boganmeldelse

Med bog nr. 2 i triologien om Crazy Rich Asians er det blevet tid til at Rachel lærer sin far at kende.

Nick har opgivet sin familie og er klar til at gifte sig med Rachel. De har forgæves forsøgt at finde frem til Rachels far, men det er desværre ikke lykkedes.

Opklaringen kommer fra en uventet side og pludselig står Rachel over for nye oplevelser i en forkælet rig verden, som hun slet ikke havde kunnet forudse.

Bogen er om muligt endnu mere underholdende end den første bog ‘Millionæren fra Singapore’. Her stifter Rachel første gang bekendtskab med den rige asiatiske elite, som giver hende kamp til stregen.

Denne gang er hun derfor bedre forberedt på det der venter, men alligevel kunne hun aldrig have forudset den drejning som hendes oplevelser tager.

Den kinesiske forlovelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklame link)
Køb den Kinesiske Forlovelse

Bedømmelse

Er du til ren underholdning, klar til at blive forarget og forundret over en del af verdenen, som de færreste får indsigt i, så er denne bog lige noget for dig.

Jeg giver bogen 6 ud af 6 stjerner og ser allerede frem til at læse den sidste bog ‘Rige menneskers problemer’, som udkommer den 30. april.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklame link):Køb den Kinesiske Forlovelse

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Millionæren fra Singapore

Du kan læse min anmeldelse af bog nr. 1 lige her – Millionæren fra Singapore

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply