Boganmeldelse Livsstil

Livet er let, bare rolig – find boganmeldelsen her

Livet er let, bare rolig boganmeldelse

Jeg har læst og anmeldt bogen ‘Livet er let. bare rolig’ af Agnès Martin-Lugand

‘Livet er let, bare rolig’ er modtaget til anmeldelse

Livet er let, bare rolig boganmeldelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklame link):
Køb ‘Livet er let, bare rolig’

Fakta om bogen:

  • Forfatter: Agnès Martin-Lugand
  • Titel: Livet er let, bare rolig
  • Udgivelsesdato: 14. februar 2019
  • Forlag: Politikens Forlag

Fra bogens bagside

Passion, Romantik, Tryghed

Da Diane mistede sin datter og sin mand i et tragisk biluheld, søgte hun til Irland for at hele sine sår. Her mødte hun den lunefulde fotograf Edward, men forholdet brast. Diane er nu tilbage i Paris, klar til at starte på en frisk og sammen med sin ven Félix få gang i sin bogcafé.

Hun møder Olivier, der er sød og betænksom, og når lige at snuse til lykken, inden hun render ind i Edward igen. Mødet ripper op i fortiden. De nærer stadig følelser for hinanden, men begge har de bevæget sig videre i deres liv. Pludselig aner hun ikke sine levende råd: Kan hun forlade den trygge tilværelse i Paris til fordel for en uvis fremtid i et andet landet?

‘Livet er let, bare rolig’ er den selvstændige efterfølger til Agnés Martin-Lugands internationale bestseller ‘Lykkelige mennesker læser og drikker kaffe’

Boganmeldelse

Selvom bogen er beskrevet som en selvstændig efterfølger, valgte jeg at læse ‘Lykkelige mennesker læser og drikker kaffe’ inden jeg gik igang med ‘Livet er let, bare rolig’.

Det kom jeg bestemt ikke til at fortryde.

I ‘Livet er let, bare rolig’ møder vi en helt anden Diane end i den første bog. Hun er mere afbalanceret og afklaret med sin sorg efter tabet af sin mand Colin og datteren Clara. Alligevel er det som om der mangler noget.

Pludselig må hun tilbage til Irland og det giver stof til eftertanke. Her bliver hun mødt af en omsorgsfuld flok, som i den første bog er kommet til at stå hendes hjerte meget nært.

De rammer hovedet på sømmet og pludselig er Dianes tanker igang med at analysere hele situationen.

Samtidig forfølger hendes sorg hende. Efter tabet af sin egen datter har hun svært ved at forholde sig til at have børn omkring sig.

Livet er let, bare rolig boganmeldelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklame link):
Køb ‘Livet er let, bare rolig’

Bedømmelse

Jeg ville ikke have undværet at læse ‘Lykkelige mennesker læser og drikker kaffe’ inden jeg gik igang med ‘Livet er let, bare rolig’.

Handlingen i den første bog har stor betydning for den måde Diane reagerer på, da hun med kort varsel er nødt til at tage til Irland. Har du ikke læst den første bog, kan det være svært at sætte sig ind i hendes pludselige beslutning.

Samtidig er det i den første bog du lærer Edward at kende. Her i ‘Livet er let, bare rolig’ oplever du hans personlighed og væsen som en selvfølge, som ikke bliver forklaret nærmere. Det kræver derfor lidt baggrundsviden, for at forstå ham som menneske.

Derfor vil jeg varmt anbefale at læse begge bøger og i korrekt rækkefølge.

Diane og hendes sorg kryber sig ind under huden på læseren og samtidig ønsker man at hun vil lykkes med at komme ud på den anden side. Det er dette ønske, der får en til at læse videre og søge Dianes svar.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklame link): Køb ‘Livet er let, bare rolig’

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Livet er let, bare rolig boganmeldelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklame link):
Køb ‘Livet er let, bare rolig’

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply