Kage Mad og kager Opskrifter

IMBC – Italien Meringue Butter Cream

Lidt fra den gamle blog, skrevet den 27. marts 2010:

Da jeg skal lave muffins til min nevøs barnedåb, skal jeg lige have udvalgt de bedste opskrifter…

Derfor har jeg idag lavet IMBC for første gang, og det er bare en succes.

Nu har jeg ikke sådan en maskine, som de snakker om i opskriften, men en foodprocessor, og det gik fint.

Dvs. det ikke bliver koldt, da maskinens motor ligger for tæt på skålen. Men efter ½ time kan man hælde det i en skål og bruge en alm. el-pisker, mens man putter smøret i.

5 past. æggehvider
300 g sukker
0,7 dl vand
500 g blødt, usaltet smør. (brugte smør med salt og det smager fint)
1 tsk essens (valgfri)

Hviderne piskes stive med ca. 75 g. sukker

Mens maskinen pisker blander man resten af sukkeret med vandet i en gryde og koger lagen op til sukkeret er helt smeltet.

Sukkerlagen tilsættes langsomt og i en tynd stråle marangsen, mens maskinen pisker med medium fart.

Herefter sættes maskinen til at piske for fuld knald til skålen igen er blevet kold ved berøring udenpå ved bunden. (ca. ½ time)

Igen skrues ned på halv kraft og smørret tilsættes i klumper lidt efter lidt.

Maskinen sættes på fuld kraft og der piskes til blandingen er silkeblød og glat, og kan holde en top. (den skiller undervejs, men samler sig igen)

Til sidst kan man efter smag tilsætte 1 tsk essens efter eget valg

—————————————————————-

Stilles det i køleskabet før det skal bruges, så kan det piskes op.. Det vil først skille, men efter noget tid samler dig sig og bliver fint igen.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply