Boganmeldelse Livsstil

I al hemmelighed – læs boganmeldelsen her

I al hemmelighed boganmeldelse

Boganmeldelse: I al hemmelighed af Linda Castillo

Jeg har læst og anmeldt bogen ‘I al hemmelighed’ af Linda Castillo

I al hemmelighed er modtaget til anmeldelse

I al hemmelighed boganmeldelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb bogen I al hemmelighed

Fakta om bogen:

Forfatter: Linda Castillo
Titel: I al hemmelighed
Udgivelsesdato: 28. marts 2019
Forlag: Hr. Ferdinand

Fra pressebrevet:

Linda Castillos bøger om politichef og tidligere amishpige Kate Burkholder udkommer i 30 lande og har fænget tusindvis af læsere gennem indblikket i den afskårne og religiøse amishkultur i Midtvesten.

I al hemmelighed er 10. bind i serien, hvor en mystisk brand og en ung drengs død tvinger mørke hemmeligheder frem i det lille samfund. Bogen strøg ind på bestsellerlisten, da den udkom i USA.

Fra bogens bagside:

Da en gammel lade i Ohio brænder ned til grunden, tilkaldes politichef Kate Burkholder for at undersøge sagen. Ved første øjekast ligner det en ulykke, men da den 18-årige Daniel Gingerichs forkullede lig findes indespærret i laden, begynder Kate at få mistanke om mord. Men hvem kunne finde på at brænde en ung amishdreng levende?

Igennem Kates efterforskningsarbejde udfolder et net af isnende hemmeligheder og fordybelser sig, som bærer uhyggelige ligheder med begivenheder i Kates egen ungdom – begivenheder, hun igennem årtier har forsøgt at ligge bag sig.

Boganmeldelse

Efter pressebrevets intro havde jeg selvfølgelig store forventninger til bogen i Al hemmelighed. En bog der stryger ind på bestsellerlisten i USA, må kunne noget.

Jeg er selv stor fan af krimier. Det var derfor en bog, som jeg så frem til at læse.

Selvom det er 10. bog i serien, har jeg ikke tidligere stiftet bekendtskab med bøgerne om Kate Burkholder. Jeg var derfor spændt på at se, om bogen kunne læses selvstændigt eller krævede lidt forhistorie.

Bogen ‘I al hemmelighed’

At tage udgangspunkt i amishsamfundet er en meget interessant vinkel. Uden at have kendskab til samfundet, har jeg indtrykket af at Linda Castillo har styr på det og ved hvad hun skriver om.

Hun beskriver samfundet på en meget vidende måde. Der er ingen tvivl om at Kate Burkholder tidligere har været en del af samfundet.

Allerede i prologen giver Linda Castillo læseren lyst til at forstå hvad der sker i bogen. Her giver hun os mulighed for at lytte til en tankerække hos en bestemt person. Denne person får stor betydning for bogen og dens handling, selvom det ikke lige er til at gennemskue hvordan.

Efter prologen starter bogen starter ud med at vi følger Daniel Gingerichs tanker. Som læser fatter man straks sympati for amishdrengen. Det er en meget levende måde at få læseren med i de tanker og spor Kate Burkholder finder frem til undervejs.

Resten af bogen er det Kate Burkholder, som vi følger og hvordan hun griber sagen an. Både når hun har den professionelle jakke på, men også når hendes egen fortid spiller med.

Sagen tager selvfølgelig en uventet drejning, men som læser er der ikke tid til at spekulere over det.

Linda Castillo guider læseren nemt og behændigt gennem handlingen. Det gør hun ved at vi følger Kate Burkholders syn på sagen og de tanker hun gør sig undervejs.

I al hemmelighed boganmeldelse

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb bogen I al hemmelighed

Bedømmelse

Jeg er stor krimifan både når det handler om de store forviklede opklaringer, men også når det er læsning der er lige til.

Denne bog kræver ikke, at du som læser spekulere så meget over opklaringen. Du bliver guidet gennem de oplysninger, som det er nødvendigt at vide undervejs.

Det er derfor en bog med god underholdningsværdi, som nemt kan læses.

Jeg læste bogen på et par dage. Jeg var spændt på de tanker Kate Burkholder havde og hvor det nu ville guide hende hen.

Bogen får derfor 6 ud af 6 stjerner herfra.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink): Køb bogen I al hemmelighed

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply