Livsstil

Ud på eventyr med Hvalen Walter og Hvalen Vera

Ud på eventyr med Hvalen Walter og Hvalen Vera fyldt med smil og charme.

Reklame – vi har modtaget de to hvaler som gave, men meninger og holdninger i dette indlæg er helt mine egne. 

Hvalen Walter og Hvalen Vera er altid klar på nye eventyr med masser af gå-på-mod og godt humør. De møder verden med et smil og med masser af charme. Det passer perfekt til vores lille familie, som elsker at opleve nye ting og gerne drømmer os ud i det blå.

Herhjemme har vi et verdenskort hængende, hvor vi sætter prikker, de steder vi har oplevet. Kortet giver også masser af gode spørgsmål fra børnene, som gerne vil med på eventyr. Det betyder også, at vi peger på kortet, mens vi tegner og fortæller, når vi tager på en af vores rejser. Afstandende har de dog ikke helt regnet ud endnu, men det er ikke noget problem, når man godt ved hvordan man kommer frem:

Samtale mellem mig og datteren:
Pludselig ud af det blå siger vores datter:
Når vi skal på ferie, skal vi til Afrika.”
Vi er godt nok begyndt at tale om sommerferie herhjemme, men her er det altså kør-selv-ferie, der står på programmet, så mit svar til hende lød:
Jamen lille skat, der er altså meget langt at køre til Afrika.”
Hvortil barnet straks proklamerer:
“Så skal vi da bare flyve”


Jeg elsker børnelogik og deres umiddelbare forhold til at alt kan lade sig gøre.

De fine hvaler er fra kollektionen Tokens of Happiness designet af Design by Witt. Hvalerne er lavet i bærdygtigt træ og alle figurerne i serien har deres egen personlige historie. Hvalen Walter charmer alle han møder med sit glade humør. Hvalen Vera vil altid finde en måde at få dig til at smile og Hajen Hannibal vil give din dag et positivt boost.

Design by Witts mission er at skabe “Happiness by Nature”. Det må man sige, at de rammer med deres enkle stilrene design, som har et dejligt positivt udtryk.

Faktisk er Hvalen Walter ikke bare en glad hval. Han er også en hval der bekymrer sig om naturen. Derfor vil han gerne hjælpe hvaler ved at større Whale and Dolphin Conservation (WDC). Det betyder at Walter har adopteret en rigtig hval for at gøre en forskel.

Sådan gør du en forskel:

Du kan også hjælpe med at gøre en forskel. Design by Witt sælger en udgave af Walter, der hedder Walter the Whale WDC, hvor de donerer 15 % af overskuddet direkte til Whale and Dolphin Conservation. Du kan læse meget mere om WDC lige her: Whale and Dolpin Conservation

Ikke nok med at Hvalen Walter har adopteret en rigtig hval, så er Design by Witt også sponsor for WWF – Verdensnaturfonden. Det betyder at hver gang du køber et produkt er du med til at støtte. Design by Witt donerer nemlig 5 % af deres overskud til WWF. Du kan læse meget mere om WWF lige her: wwf.org

Du kan se meget mere fra Design by Witt på deres hjemmeside: designbywitt.com, hvor du også kan købe de skønne hvaler eller se hvor de forhandles nær dig.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply