Boganmeldelse Livsstil

Hotel Portofino – læs boganmeldelsen her

Hotel Portofino boganmeldelse

Her finder du boganmeldelsen af ‘Hotel Portofino’ af J. P. O’Connell

‘Hotel Portofino’ er modtaget til anmeldelse.

Hotel Portofino boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com (reklamelink):
Køb ‘Hotel Portofino’ her

Fakta om bogen:

Forfatter: J. P. O’ Connell
Titel: Hotel Portofino
Udgivelsesdato: 10. marts 2022
Forlag: Hr. Ferdinand

Fra bogens bagside

Italien 1926. Proseccoen flyder og solen skinner. Men i horisonten samler de mørke skyer sig.

Der er kun gået to uger, siden Hotel Portofino åbnede sine døre første gang, men problemerne hober sig allerede op for den britiske ejer, Bella Ainsworth. Hun mangler både penge og personale, og hendes fine gæster er krævende og svære at stille tilfredse. Derudover er hun blevet skydeskive for en udspekuleret og korrupt lokalpolitiker, der er opsat på at kaste hende for løverne i Mussolinis Italien.

For at gøre ondt værre er der knas i ægteskabet, og inden længe opdager Bella, at hendes upålidelige ægtemand har intrigeret bag hendes ryg. Samtidig kæmper hendes børn stadig med at komme sig efter første verdenskrig, og da en potentiel partner for sønnen Lucian melder sin ankomst, rettes alle blikke mod den unge kvinde. Men intet går helt efter planen, og det skal få vidtrækkende konsekvenser for hele familien.

Hotel Portofino udspiller sig i de brølende tyvere ved den betagende italienske riviera. Det er en historie om personlig vækkelse i en tid præget af global forandring, med den unikke italienske kultur, kogekunst og kærlighed som bagtæppe.

Hotel Portofino boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com (reklamelink):
Køb ‘Hotel Portofino’ her

At rejse til Italien

Faktisk var det meningen, at jeg ville have haft denne bog med til Italien i sommer. Desværre glemte jeg det og fik den ikke pakket ned. Det var dog ikke helt skidt. Årets ferie gik nemlig til Gardasøen, men med bogen i hånden drømte jeg mig til en helt anden ferie. Nemlig vores sommerferie til den vestlige side af Italien, ikke så langt fra.

Jeg får helt lyst til, at tage afsted igen og opleve byen Portofino, men nu til boganmeldelsen.

Boganmeldelse Hotel Portofino

Noget af det jeg hæftede mig ved på bogens bagside, var det store fokus på Bella. Bogen handler selvfølgelig om Bella og hendes familie. Som tæller manden Cecil, sønnen Lucian og datteren Alice.

Derudover er den spækket med et skønt persongalleri, som giver liv og oplevelser på det lille hotel. Der er både den lidt snerpede type, de pligtopfyldende, de rebelske og dem der har indflydelse. Det er dem der er med til at give historien liv, mens Bella holder sammen på det hele og sørger for at alt kører som det skal.

Alle er repræsenteret og du får lov at komme med ind på hotellet i en verden, der er under forandring efter første verdenskrig. Der er plads til alle typer og alle typer får lov at udspille deres feriedrøm.

Bogen handler derfor i lige så høj grad om gæsterne og personalet, som Bella og hendes familie.

Lucian spiller selvfølgelig en central rolle, da det stadig er i en tid, hvor forældrene er med til at bestemme ens kommende partner. Hvis altså man mener, at de har noget at skulle have sagt. Den omtalte unge kvinde er dog ikke den eneste unge kvinde på hotellet og alles blikke er rettet mod Lucian.

Kom derudover en ‘mindre’ forseelse oveni, som skaber mistro gæsterne imellem, så har du den perfekte cocktail.

Bogen er allerede lavet som en serie på DR og det egner den sig helt perfekt til. Der er så mange muligheder med det persongalleri, der er med. Jeg sad hele tiden med følelsen af, at jeg gerne ville fordybe mig mere i de enkelte personer. Så der er plads til fortolkning hos alle. Det er den oplagte mulighed for en tv-serie og jeg må bestemt kigge med.

Bogen er en ren underholdnings bog og det kan være svært at holde styr på alle personerne. Alligevel får J.P. O’Connell guidet dig igennem og så kan du bare læne dig tilbage og lade dig underholde.

Hotel Portofino boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com (reklamelink):
Køb ‘Hotel Portofino’ her

Bedømmelse

Her er tale om ren underholdning. At placere handingen midt i 20’erne giver så mange muligheder for at skabe de personer, som er med i bogen. Der er plads til at fordybe sig meget mere. Det kunne derfor være spændende, hvis der kom mere fra Hotel Portofino.

Er du til ren underholdning og bare vil slå hjernen fra, så er Hotel Portofino lige noget for dig. Eller næsten. Du skal lige holde tungen lige i munden med det store persongalleri, men så er du også underholdt og det hele giver mening.

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Køb bogen hos Saxo.com (reklamelink): Køb ‘Hotel Portofino’ her

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Hotel Portofino boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com (reklamelink):
Køb ‘Hotel Portofino’ her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply