Drikke Opskrifter

Frozen hindbær daiquiri med og uden alkohol

Hindbær daiquiri med og uden alkohol

Frozen hindbær daiquiri med og uden alkohol – så er der kølige drikke til både de voksne og børnene. Børnene nyder at smage den kølige hindbær slush ice, men de voksne kan nyde en dejlig kølig drink.

Vi kan vist allesammen blive enige om at det har været en meget varm juli måned. Derfor måtte der også lidt kølige drikkevarer til. Ud over min hyldeblomst saft, som blev drukket i store mængder, var lykken stor, da vores hindbærbuske begyndte at glæde os med masser af skønne røde hindbær.

Det skulle selvfølgelig udnyttes til dejlige kølende sommerdrinks.

Til de voksne blev det til en lille hyggelig raspberry daiquiri med et tvist af mynte og til børnene en lækker kold raspberry slush ice sødet med honning. Jeg havde datteren på 5 år med i køkkenet til at smage børneversionen til og den blev altså ret god. Skal jeg køles ned en dag uden alkohol, er den bestemt et godt bud.

Du kan sagtens bruge frosne hindbær, bare sørg for det er fra egen hindbærbusk, da de købte frosne godt kan give maveonde, hvis de ikke bliver kogt op først.

Rigtig god fornøjelse – madglade hilsner Bianca

Hindbær daiquiri med og uden alkohol

 

Frozen raspberry daiquiri med mynte – 1 person

15 hindbær
1-2 cl hvid rom
1 tsk sukker
6 blade mynte
saft fra ½ lime
8 isterninger

Start med at blende hindbær, rom, sukker, mynte og lime godt sammen. Hvis du bruger frosne bær skal blandingen stå og smelte lidt inden du tilsætter isterningerne.

Tilsæt isterninger og blend det hele godt sammen. Tilsæt eventuelt flere isterninger, hvis det er nødvendigt.

 

Frozen raspberry daiquiri uden alkohol / raspberry slush ice – 1 person

15 hindbær
2 spsk honning
½ spsk limesaft
½ dl vand
10 isterninger

Kom hindbær, honning og limesaft i en blender og blend det godt sammen. Hvis du bruger frosne bær skal blandingen stå og smelte lidt inden du tilsætter vand og isterninger.

Tilsæt vandet og blend det med.

Til sidst tilsættes isterningerne og det blendes til en cremet masse ala slush ice.

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply