Boganmeldelse Livsstil

Det var altid dig af Colleen Hoover – boganmeldelse

Det var altid dig boganmeldelse

Her finder du boganmeldelsen af ‘Det var altid dig’ af Colleen Hover

‘Det var altid dig’ er modtaget til anmeldelse.

Det var altid dig boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Det var altid dig’ her

Fakta om bogen:

 • Forfatter: Colleen Hoover
 • Titel: Det var altid dig
 • Udgivelsesdato: 4. maj 2021
 • Forlag: Lindhardt og Ringhof

Fra bogens bagside

Morgan Grant og hendes sekstenårige datter, Clara, er som nat og dag. Morgan er fast besluttet på at forhindre hendes datter i at begå de samme fejl, som hun selv har gjort. For hun måtte udsætte sine egne drømme, da hun blev gradvid og gift som helt ung. Og Clara vil gøre alt for ikke at ende som sin mor; forudsigelig og dødkedelig.

Med modstridende personligheder og mål finder Morgan og Clara det svært at leve under samme tag og den eneste, som kan skabe fred er Chris – Morgans mand, Claras far og familiens anker. Men da Chris kommer ud for en tragisk ulykke, må de kæmpe for at genopbygge deres liv, selvom hjertesorgen og de langtrækkende konsekvenser rammer dem hårdt.

Morgan finder trøst hos den sidste person, hun havde forestillet sig, og Clara opsøger den fyr, hun er blevet forment at se. Afstanden mellem mor og datter vokser – kommer de nogensinde til at nå hinanden igen?

‘Det var altid dig’ er en rørende roman om familie, den første kærlighed og skæbnens luner.

Det var altid dig boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Det var altid dig’ her

Boganmeldelse ‘Det var altid dig’

Hvis du før har læst en bog af Colleen Hoover er du ikke i tvivl om, at det er en af hendes bøger du har fået mellem hænderne. Den skrivestil, som Colleen har, er så genkendelig, at det kan føles som at vende hjem.

I bogen følger vi på skift Morgan og Claras handlinger og tanker. Det betyder, at vi gennem hele fortællingen får begges synspunkter. Selvom man som mor og datter ville forestille sig, at de vidste alt om hinanden, er der sider, som de ikke engang helt selv forstår.

At vi ramler lige nede i Claras teenageliv giver plads og mulighed for fortumlede følelser. Det viser hvor nemt mor og datter kan glide fra hinanden i årene, hvor hormonerne raser og man som teenager forsøger at finde fodfæste i tilværelsen

At Morgan selv var teenager, da hun fik Clara, gør på ingen måder situationen nemmere for de to. Morgans frygt for at Clara skal ende som hende, betyder at hun skærmer Clara og samtidig får skubbet hende væk fra sig.

Da Chris, Morgans mand og Clara far, pludselig ikke længere er der som filter imellem dem, skal de pludselig til at lære hinanden at kende igen. Det på et tidspunkt, hvor Clara er ved at finde sig selv i teenagelivet og Morgan samtidig ikke rigtigt ved hvem hun er, hvis hun ikke er nogens kone.

Morgan og Chris blev gift så unge, at det har defineret hele Morgans liv og hvem hun er. Kone og mor, men hvem er Morgan? To stærke personligheder slås om at blive forstået af den anden. Det samtidig uden at vise den anden hvad de egentlig tænker og føler.

Det var altid dig boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Det var altid dig’ her

Bedømmelse

Som altid formår Colleen at få dig til at forstå. Selvom du som læser først forstår og er på Morgans side, så bliver du ledt ind på Claras side i hendes tanker og så giver det også mening den vej. Der er altid to sider af samme oplevelse og det er ikke altid, at oplevelsen er helt den samme. Især hvis man ikke har alle oplysninger.

Colleen tager dig i hånden og guider dig gennem den historie hun gerne vil vise dig.

Er du til romaner, som fanger og får dig til at føle sympati, så er det her den helt rette. Colleen formår at skabe en indlevelse i Morgan og Clara, der får dig til at tænke over den dynamik, der udspiller sig, når du står over for et svært vendepunkt i livet.

Her er det Chris – far og mand, der forsvinder fra ligningen mellem mor og datter i en tid, hvor de begge skal tage deres fremtid om til revurdering. Måske det ville være sket alligevel, men for at finde hinanden, er de nødt til at finde sig selv.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink): Køb ‘Det var altid dig’ her

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Det var altid dig boganmeldelse
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink):
Køb ‘Det var altid dig’ her

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Louise Herby
  4. februar 2022 at 22:15

  Hej Bianca

  Tak for en rigtig god anmeldelse 🙂 Som jeg faktisk ikke engang behøvede at læse for at vide, at bogen er noget for mig. Jeg er nemlig vild med Colleen Hoovers bøger. Jeg har læst/hørt Forbandede kærlighed, 9. november og Det ender med dig. Og de er bare så særlige og giver mig så mange kuldegysninger. Helt særlige bøger 🙂

  God fredag aften! 🙂

  Kh. Louise

  • Reply
   Home by Bianca
   11. februar 2022 at 17:35

   Hej Louise
   Tak for dine søde ord. Dejligt anmeldelsen kunne bruges og lever op til forventningerne.
   Hun har en skøn skrivestil hende Colleen Hoover 🙂
   Rigtig god weekend.
   Knus Bianca

Leave a Reply