Kage/Dessert Opskrifter

Cookie med hvid chokolade og hindbær

Cookie med hvid chokolade og hindbær

Cookie med hvid chokolade og hindbær

Vil du prøve en cookie med frisk smag af hindbær. Så finder du den her.

Cookie med hvid chokolade og hindbær. Der er ikke de store kagekreationer man får lavet med en 14 dage gammel baby. Idag ramte bageabstinenserne dog, så jeg smuttede et øjeblik i køkkenet med en idé jeg lige fik.

Jeg har nemlig for noget tid siden købt mig nogle frysetørrede hindbær, som jeg desværre slet ikke havde fået brugt til noget som helst. Det måtte der rettes op på. Da jeg samtidig havde fået købt mig lidt lækker hvid chokolade, var det oplagt at sætte disse to lækkerier sammen. Resultatet blev disse småkager:

Cookie med hvid chokolade og hindbær

Mit eksperiment blev en succes synes jeg selv og manden, så har man lyst til en lidt anderledes chokolade cookies, så kan de virkelig anbefales. Både den hvide chokolade og de frysetørrede hindbær smager virkelig igennem.

Opskrift – Cookie med hvid chokolade og hindbær

125 g margarine
90 g farin
90 g melis
135 g mel
½ tsk natron
1 æg
lidt vaniliesukker
1 plade hvid chokolade (ca. 185 g)
3 håndfulde frysetørrede hindbær

Chokoladen hakkes gerne lidt groft.

Det hele blandes sammen.

Bages i 8-10 minutter ved 200 grader.

 

Er du på udkig efter flere kageopskrifter, så kan du se dem lige her: Kage/Dessert

Rigtig god fornøjelse.

Mange bagehilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Bianca
  4. april 2016 at 14:54

  Haha. To rimelig vigtige ingredienser. Men ja så må opskriften gemmes til der er handlet lidt og du skal bruge lidt hurtig nem kage 🙂

 • Reply
  Bianca
  4. april 2016 at 14:54

  Den er simpelthen også super nem at lave, så det kan jeg godt forstå 🙂 Tror frysetørrede jordbær vil være et hit også. Mums 🙂

 • Reply
  Annika
  4. april 2016 at 14:54

  mums, får helt lyst til det – hvis ikke det var fordi at jeg ikke har noget hvid chokolade i hytten (nå ja, eller mel).
  Den gemmes på listen.

 • Reply
  Agnethe
  4. april 2016 at 14:54

  Ihh hvor du frister Bianca! Det ser bare SÅ lækkert ud og lyder endnu bedre 😀 Hvis det ikke lige var fordi jeg selv havde haft gang i en omgang nye cookies her til aften, så skulle jeg helt klart have rippet din opskrift og brugt den med frysetørrede jordbær i stedet, for det har jeg nemlig stående… Men tak for opskriften, i gemmerne med den!

Leave a Reply