Kage/Dessert Opskrifter

Cookie dough dessert – serveres i små portioner

Cookie dough dessert

Cookie dough dessert

En lækker og nem dessert, som kan gøres klar på forhånd. Stil den i den lune ovn efter maden og så er den klar.

Cookie dough dessert. Min søster og co. inviterede på lækker mad søndag aften. Derudover havde hun et enkelt ønske. Jeg skulle finde et foreslag til noget, vi kunne lave med hendes Kenny (Kenwood).

Jeg snusede rundt og faldt over en af mine faste blogs. Her fandt jeg en skøn skøn opskrift på Cookie dough dessert. Det smarte var at den kunne laves klar og så stå i ovnen mens middagen blev nydt.

Det er en dessert, der skal serveres i portioner. Jeg skyndte mig derfor forbi Ikea og fik købt nogle små ildfaste skåle. Manden syntes heldigvis, at vi da lige manglede sådan nogen. En skøn måde at få nyt køkkengrej.

Desserten står virkelig øverst på listen af yndlingsdesserter fra nu af. Selv manden ønskede sig mere, så det kan jo ikke være bedre.

Cookie dough dessert

Opskrift

Kvinden bag opskriften er Kristine med bloggen CookieCrumble. Opskriften kan du finde her.

Jeg tillader mig at gengive opskriften her.

190 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
170 g smør
115 g sukker
100 g brun farin
2 æg
2 tsk vanilieessens
170 g hakket chokolade (eller chokoladeknapper)

Tilbehør: Vanilieis

Bland først i en skål for sig, mel, bagepulver og salt sammen.

Bland herefter i en anden skål smør, sukker og brun farin sammen og pisk til det er luftigt og cremet. Tilsæt æggene og pisk det hele sammen. Tilsæt derefter vanilieessensen og fordel det godt.

Herefter tilsættes melblandingen til sukkermassen og dejen røres godt sammen til en ensartet og cremet dej.

Som det sidste tilføjes chokoladen og fordeles jævnt i dejen, så der kommer rigeligt med chokolade i alle portioner.

Sprøjt eller smør dine forme med smør, olie eller sprayfedt og kom dejen i. Sørg for, at dejen er glattet helt ud til kanten og ikke er fyldt mere op end 3/4 af formene.

Bag dine kæmpe cookies kager ved 175 grader i 30-40 minutter. Hold dog et vågent øje med dem, da de er færdige så snart de er gyldne i toppen. Husk på, at de skal være en smule bløde i midten og derfor ikke helt så hårde som en almindelig cookie, som vi kender dem.

Nydes lun og med en god portion vanilieis på toppen.

Rigtig god fornøjelse.

Mange desserthilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Bianca
    4. april 2016 at 14:54

    Den er bare super skøn! Tak fordi du delte 🙂

  • Reply
    Bianca
    4. april 2016 at 14:54

    Uh.. ja den er nemlig farlig. Kunne sagtens bage en mere. Mums..

    Knus

  • Reply
    Bianca
    4. april 2016 at 14:54

    Smager også super skønt! Så bare i sving 😉

  • Reply
    Kager skal der til
    4. april 2016 at 14:54

    Umm ja.. den har jeg også tænkt skulle prøves en dag..

    Hyggehygge
    Marianne

Leave a Reply