Livsstil

Træning til mor – Når mor forsøger at være fit

Træning til mor

Træning til mor – Når mor forsøger at være fit

Mortid, træning og frisk luft er sjældent noget der hænger sammen i en travl hverdag.

Træning til mor – Herhjemme er tiden tit et problem. Jeg vil så meget, men kan sjældent nå det hele.

En ting jeg har valgt at prioritere siden nytår er at få trænet kroppen. Jeg er knæopereret 4 gange efter et ski uheld og har samtidig et piskesmæld efter et biluheld. Det har drillet mig længe og især efter jeg fødte lillebror i 2014.

Da vægten samtidig var ved at ligge i den høje ende, måtte det være tiden at få gjort noget ved det. Ikke fordi jeg har ændret voldsomt på mit liv, men jeg har forsøgt at tillægge mig nogle lidt sundere vaner.

Det kan være svært, når man som jeg elsker mad og søde sager.

Løsningen blev derfor at jeg træner næsten hver dag. Ikke hård træning, men gerne ½ time med lidt styrketræning eller på min crosstrainer. Det er allerede blevet en god vane med træningen og så er det rart jeg kan træne hjemme, når børnene sover. De fleste dage er det manden der putter ungerne og så hopper jeg i træningstøjet imens.

Smertefri

Træningen har betydet en kæmpe forskel for mig, da jeg faktisk har præsteret at være smertefri i 2 måneder. Jeg kan ikke huske hvornår det sidst er sket. Samtidig var det den måned, hvor vi var i Rom og derfor gik meget op og ned af ujævnt terræn.

På kostsiden har jeg skåret ned på de søde sager, for slippe dem helt kan jeg bare ikke.

Samtidig er der skruet op for grønsagerne i maden, og det har givet et helt andet syn på den mad vi spiser. Faktisk er det blevet en fælles ting at vi, når vi laver madplan, ser hvordan vi kan tilføje mere grønt til vores retter.

Træning til mor
Det sker at jeg træner i weekenden, mens børnene er vågne og de synes heldigvis det er sjovt.

Træning til mor – Morskrop.dk

Ud over hjemmetræning træner jeg kvindecross med morskrop.dk hver onsdag aften.

Det er udendørstræning med fokus på at få trænet morkroppen på en sund måde. Jeg startede allerede til barnevognscross da jeg gik hjemme på barsel med lillebror, så jeg er rigtig glad for, at jeg kunne fortsætte bagefter. Onsdag er den eneste aften, hvor jeg fast er ude af huset og jeg nyder det.

 

Træning til mor

Banen på Syddansk Universitet bliver også brugt.

 

Træning til mor

Cross træning i Munke Mose.

Hvad gør du for at føle dig sund?

Jeg skriver meget mere om træning, mit liv og generelt om livsstil lige her: Livsstil

Træningshilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply